Σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Σουφλί...

Τραγική εξέλιξη είχε η απόπειρα ενός 52χρονου άντρα να διασχίσει με επιβατικό αυτοκίνητο αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στο Σουφλί 'Εβρου. Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία και σύρθηκε επί περίπου 450 μέτρα, με αποτέλεσμα ο ίδιος και ο 57χρονος συνεπιβάτης του να χάσουν τη ζωή τους.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια- Αλεξανδρούπολη, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μετεπιβιβαστεί σε λεωφορεία για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ώρα του δυστυχήματος, γύρω στη μιάμιση μετά το μεσημέρι, στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με έντονη βροχόπτωση. Το αυτοκίνητο εξερχόταν από ανώνυμη επαρχιακή οδό και ο οδηγός προσπάθησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή προκειμένου να "βγει" στο παλιό οδικό δίκτυο. Το τρένο παρέσυρε το όχημα, που εγκλωβίστηκε στους μπροστινούς τροχούς της αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα η ακινητοποίησή της να μην είναι δυνατή επί εκατοντάδες μέτρα και μέχρις ότου ο ένας τροχός βγήκε εκτός σιδηροτροχιάς.
Λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού του δεύτερου επιβάτη...
http://nonews-news.blogspot.gr/2015/01/blog-post_3380.html#more

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια