Κύλησε ο τέντζερης…

Πρωταγωνιστή στην επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο παραλίγο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, πήρε θέση για την εκλογική αναμέτρηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση τονίζοντας ότι έχει «επανειλημμένα εκφράσει την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, ενός από τους ελάχιστους μέσα στη ΝΔ που με στήριξαν δημόσια στα δύσκολα» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και αναφέρθηκε στα προτερήματα του Άδωνι.
«Ο μεστός πολιτικός του λόγος, η μαχητικότητα του, ο πατριωτισμός του, η δυναμική του παρουσία και η άριστη επαφή του με την κοινωνία τον κατατάσσουν αναμφισβήτητα στους πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας της ΝΔ» είπε ο πρώην Νομάρχης, γνωστός και για τις πετυχημένες αποκριάτικες μεταμφιέσεις του.
Η στήριξη του πρώην Νομάρχη στον Άδωνι, χαρακτηρίζεται από πολλούς αναμενόμενη και φυσιολογική γιατί και τους δύο τους συνδέει ένα ανερμάτιστο πάθος για δημοσιότητα, επομένως εδώ και καιρό έχει κυλήσει ο τέντζερης και έχει βρει το καπάκι.
Πηγή φωτογραφίας: sooc
http://www.altsantiri.gr/parapolitika/kilise-o-tentzeris/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια