Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για τον ΠΑΟΚ

 

Αποτελεσματικός ο «δικέφαλος του Βορρά» απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στις προηγούμενες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο για τη νίκη, επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Super League. 

Έτσι ο «δικέφαλος» έφτασε στους 8 βαθμούς σε 4 αγώνες, ενώ οι «Κρητικοί» παρέμειναν στους 5. 


Πάντως, η νίκη δεν ήρθε εύκολα για τον γηπεδούχο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε νωρίς (με τον Ελ Ντακουρί στο 8ο λεπτό), όμως στη συνέχεια η ομάδα της Κρήτης πίεσε για να ισοφαρίσει και έφτασε κοντά στο γκολ στο 20', στο 34' και στο 36', όμως ο τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς και το... δοκάρι κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα των γηπεδούχων. 




Ο ΟΦΗ συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατόρθωσε να σκοράρει.


Ό,τι δεν κατάφεραν ο φιλοξενούμενοι, το πέτυχε ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (στο 89' και στις καθυστερήσεις) σφράγισε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του. 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέϊρα): Ζ. Ζίφκοβιτς, Μάτος (73' Λύρατζης), Γιαννούλης, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τσόλακ (81' Σφιντέρσκι), Πέλκας (74' Τζόλης), Α. Ζίφκοβιτς (86' Εσίτι).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης (72' Λυμπεράκης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (72' Γιάννου), Στάικος (46' Στάρτζεον), Ναμπί, Νέιρα, Μεγιάδο (85' Σολίς) και Σαρδινέρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια