Αρνητική Έκπληξη η στάση του διοικητή του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης – Σχόλια Αθηναϊκών ΜΜΕ


 Απαράδεκτη δημόσια παρουσία του κ. Ρούφου.

Σε μια περίοδο που η δημόσια υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της τεράστιας έκτασης που πήρε η πανδημία στη χώρα μας, τη στιγμή που το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το οποίο είναι αναφοράς δέχεται πίεση, ο κ. Ρούφος έδειξε αλλο πρόσωπο από αυτό που θεωρούσαμε εμείς τουλάχιστον, αυτό του ήπιου και μετρημένου ανθρώπου.

Στο δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης, αντί να ζητήσει στήριξη από τους πολίτες για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η κοινωνία, να δεχθεί την οποιαδήποτε κριτική, να μιλήσει για τις προσπάθειες που σίγουρα κάνει, επέλεξε να λειτουργήσει με την κομματική του ιδιότητα, αυτή του στελέχους της ΝΔ για να καλύψει τις εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και να γίνει αρεστός στο κομματικό ακροατήριο. Ο κ. Ρούφος επετέθη προσωπικά στον διευθυντή του καναλιού κ. Αντώνη Τελόπουλο για την εποχική του εργασία σε εταιρία καθαριότητας που είχε σύμβαση με το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης , κάτι που προφανώς δεν ενδιαφέρει τους πολίτες.

Δείτε το βίντεο της συζήτησης.

Για το θέμα έγραψε και η εφημερίδα των συντακτών αλλά και Αθηναϊκά sites





To tvxs.gr έγραψε:

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ε. Ρούφος εμφανίστηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ,και εξαπέλυσε προσωπικές επιθέσεις αλλά και έμμεσες επειλές εναντίον του δημοσιογράφου Αντώνη Τελόπουλου ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στη Διοίκηση του Σταθμού έχουν ασκηθεί πιέσεις για απομάκρυνσή του εν λόγω δημοσιογράφου.

Διαβάστε όλο το άρθρο https://tvxs.gr/news/ellada/panepistimiako-nosokomeio-aleksandroypolis-kobei-tin-enimerosi-gia-tin-pandimia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια