Ολλανδός “Χασαπης” και VAR έκριναν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΑΡΗΣ -ΠΑΟΚ 1-0

VAR-βάτο χειρουργείο στο Βικελίδης με τον Ολλανδό χασάπη, στο επάγγελμα, διαιτητή Ναιχάους να αποφασίζει με πέναλτι-έκτρωμα τον νικητή στο Άρης-ΠΑΟΚ (1-0) τινάζοντας στον αέρα τη μάχη για τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Δυστυχώς ο διαιτητής έκλεψε την παράσταση από τους πρωταγωνιστές. Σε ένα ντέρμπι… ξύλου με απίστευτες μάχες, και παρότι στη διάρκεια του αγώνα δεν έδειξε πρόθεση να παίξει έδρα ή φιλοξενούμενο, κατάφερε με τις αποφάσεις του στα καίρια σημεία να τινάξει στον αέρα τα πάντα, σε ένα ματς με τη διαφορά στον πόντο.

Μολονότι, Άρης και ΠΑΟΚ έδειχναν πως θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, η διαιτησία έμελλε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, «τινάζοντας» με μια αδιανόητη απόφαση το ματς στον αέρα. Σε μια επίμαχη φάση που ήταν ξεκάθαρη ακόμη και δια γυμνού οφθαλμού. Ο Πασχαλάκης έδιωξε καθαρά τη μπάλα, ωστόσο, ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι εις βάρος του Δικεφάλου για ανατροπή του Μπερτόγλιο. Ο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου που βρήκε τον Άρη να προηγείται με 1-0 και τους φιλοξενούμενους με έντονα παράπονα κατά της διαιτησίας.

Τελικά,στο «Κλ.Βικελίδης» αποδείχθηκε πως θα έχει φαρδιά πλατιά του υπογραφή του Ολλανδού ρέφερι, ο οποίος στο 71΄καταλόγισε πέναλτι του Σούντγκρεν στον Τζόλη αλλά στη συνέχεια, η απόφασή του άλλαξε δεδομένου πως συμβουλεύτηκε το VAR. Το κερασάκι στην τούρτα που προκάλεσε την έκρηξη των «ασπρόμαυρων» ήρθε στην εκπνοή του αγώνα, όπου και πάλι ο χασάπης στο επάγγελμα, διαιτητής, έκλεισε τα μάτια στο χέρι του Μπαγκαλιάνη ενώ το VAR παρέμεινε ήσυχο…

https://faros-24.gr/site/%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%8c%cf%82-%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b1%cf%80%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-var-%ce%ad%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%81/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια