Και νέα υποψηφιότητα για τον νέο Δήμο Σουφλίου;

Αντιγράφουμε από το soufli.wordpress.com

Quiz: Ποια είναι η νέα υποψηφιότητα που συζητάει το ΠΑΣΟΚ για τον νέο Δήμου Σουφλίου; Εμείς το μόνο που θα μπορούσαμε να σας πούμε για το πρόσωπο-υποψηφιότητα, δίχως όμως να αποκαλύπτουμε περαιτέρω στοιχεία του, είναι το εξής. Έχει ασχοληθεί για αρκετά χρόνια με συγκεκριμένο τομέα που αφορά άμεσα το Σουφλί, αλλά ζει τα τελευταία χρόνια εκτός Σουφλίου ενώ στο παρελθόν υπήρξε για ένα μικρό χρονικό διάστημα ενασχολούμενος με τα κοινά…….
Αυτά λένε οι φίλοι μας στο Σουφλί!
Εμείς θα πούμε για τον γεωπόνο που ζει στην Ορεστιάδα και υπήρξε δημοτικός σύμβουλος με Δήμαρχο τον Παύλο Φυλλαρίδη,πρόκειται για τον Κώστα Δούλια.
Εδώ φυσικά μπαίνει ένα ερώτημα, ποιοι προωθούν αυτή την υποψηφιότητα και γιατί?από ότι είμαστε σε θέση να ξέρουμε ο ίδιος δεν το επιθυμεί,άρα κάποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί!!Τι έχει να πει για αυτό ο γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Έβρου?Αυτή είναι πρόταση του "αλάνθαστου"?

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο καθένας λέει και από ένα όνομα όλοι ψάχνουν για σωτήρες,και όλους όσους ακούγονται τους έχει προτείνει ο Χατζόπουλος!!.....Ξυπνάτε..Σουφλιώτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου