Ουκ έχεις λαμβάνειν εκ του μη έχοντος!!

Αναγνώστης
Η αγορά στέγνωσε σύντροφοι,δεν χρειάζονται πτυχία και μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά για να καταλάβει κανείς ότι αν δεν κινείται η αγορά δεν μπορούν να υπάρξουν έσοδα για το κράτος.
Οι όποιες σκέψεις για μετάταξη προϊόντων από το 11% στο 23% θα είναι ολέθρια για την αγορά η οποία βρίσκεται σε οριακό σημείο,δεν θα μπορέσει να το αντέξει σε καμία περίπτωση.
Όλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στα πρόθυρα χρεωκοπίας(πάνω από100.000 έχουν ήδη κλείσει) βγείτε στο πεζοδρόμιο ,δείτε πως ζει ο λαός γιατί μάλλον δεν το έχετε αντιληφθεί!
Κύριε Πρωθυπουργέ ,λείπουν οι μπαρουτοκαπνισμένοι,οι άνθρωποι που έχουν ζήσει με τον λαό,που βλέπουν τις αγωνίες του,που τις κατανοούν ,αυτοί  λείπουν από τους συνεργάτες σας..

Δεν αντέχει άλλο ο λαός είναι θέμα επιβίωσης για πολλούς συμπολίτες μας,τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά για την κοινωνική συνοχή.
Κανένα ζώο δεν είναι επικίνδυνο όσο και άγριο αν θεωρείται,γίνεται άγριο για την επιβίωση του,κανένα ζώο δεν επιτίθεται στον άνθρωπο αν δεν πεινάει.
Σε αυτή την κατηγορία των ζώων που γίνονται επικίνδυνα κοντεύει να φτάσει ένα μεγάλο μέρος του λαού μας,μακάρι να μη φτάσουμε  ποτέ σε αυτό το σημείο.
Δώσαμε δεν έχουμε να δώσουμε άλλα.μην μας κάνετε να ντρεπόμαστε που είμαστε ΠΑΣΟΚ μην αφήνετε να χαθεί η περηφάνια μας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και που θα τους βρει τους μπαρουτοκαπνισμένους?αυτούς τους έδιωξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου