Καθαρή πρωτιά για Αλεξανδρή! ακολουθεί ο Κογιουμτζής!

Με διαφορά δέκα μονάδων από τον δεύτερο Μιχάλη Κογιουμτζή οι αναγνώστες μας έδειξαν την προτίμηση τους για Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης τον Γιώργο Αλεξανδρή,τον σημερινό Δήμαρχο της πόλης.
Πολύ μεγάλο ποσοστό παίρνει ο "άλλος"που είναι τρίτος με 13% ,αυτό σίγουρα θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις όλους τους ενδιαφερόμενους.Υπάρχει βέβαια ένα ενδεχόμενο στον "άλλο" να πήγαιναν οι υποστηρικτές του Γιάννη Λασκαράκη και του Γιώργου Ραπτόπουλου,εμείς το γράψαμε ότι δεν τους συμπεριλάβαμε στην δημοσκόπηση βάζοντας μόνο τον Μιχάλη Κογιουμτζη ως εκπρόσωπο της "τρόικας",αλλά αυτή η ανάρτηση ήταν την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας,που σημαίνει ότι αυτοί που ψήφισαν μετά δεν την είδαν
.Στην περίπτωση που συνέβη αυτό,ένα μεγάλο ποσοστό του "άλλος"θα πήγαινε στον Κογιουμτζή, εάν όμως οι προτιμήσεις στον "άλλο"σημαίνει απόρριψη αυτών που
συμμετείχαν ,τότε πράγματι έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Επίσης πολύ μεγάλη σημασία έχει το ελάχιστο ποσοστό που έδωσαν οι αναγνώστες μας στον Χρήστο Κούρτη,μόλις 3% πολύ καλό μπορεί να θεωρηθεί  το ποσοστό του Δευτεραίου ,αν λάβουμε υπόψιν
την δύναμη του κόμματος που τον στηρίζει,και είναι στην ίδια θέση με τον Πέτροβιτς με 9%.             Να τα δούμε αναλυτικά:
Αλεξανδρής Γιώργος  59 (32%)
Κογιουμζής Μιχάλης  41 (22%)
"Άλλος"                        24 (13%)
Λαμπάκης Βαγγέλης    20 (10%)
Δευτεραίος Σάββας      17 (9%)
Πετροβιτς Δημήτρης    17 (9%)
Κούρτης  Χρληστος     6  (3%)

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Μπράβο αυτή είναι καθαρή δημοσκόπηση,όχι σαν κάτι άλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Άλλος δεν το επέλεξαν αυτοί που ήθελαν Λασκαράκη Ραπτόπουλο αλλά οι Νεοδημοκράτες.
    Αλρξανδρής-Κογιομτζής συγκέντρωσαν ποσοστό 54% υπεραρκετό για το ΠΑΣΟΚ.
    Του Δευτεραίου το 9% είναι λογικό ποσοστό.
    Κούρτης-Λαμπάκης-Πέτροβιτς συγκεντρώνουν 22% ποσοστό χαμηλό για η ΝΔ.
    Άρα το 13% στον Άλλο προέρχεται από νεοδημοκράτες.
    Και μάλιστα ο Άλλος έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τους τρεις της ΝΔ.
    Οι νεοδημοκράτες δεν θέλουν κανένα από τους 3 και θέλουν άλλο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνουμε 4.26
    αλλο προσωπο για την ΝΔ εδω και τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μου επιτρεψετε να πω οτι το δειγμα των 185 ψηφων ειναι πολυ μικρο εως ελαχιστο για να βγαλουμε συμπερασματα με ασφαλεια.Ο νεος Δημος Αλεξανδρουπολης ειναι τεραστιος και κανεις δεν ξερει πως θα αντιδρασει ο κοσμος απο Ανθεια εως Πεπλο που καταργουνται οι Δημοι τους.Να ξερετε οτι ολα θα ειναι ανοιχτα και απροβλεπτα σ'αυτες της εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ατομικά ολα τα blog κανουν :) αιντε μη μου στεχαχωρητε το gkatzoli

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΚΑΤΖΟΛΙ (ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ -ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ) ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ..." ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ "ΚΟΒΕΙ" ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΕΙ ΕΙΣXΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ blog ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΟΥΖΕΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή αναφέρεστε συνέχεια στο όνομα του Δημήτρη Σταματάκη,σας λέμε ότι δεν είναι πίσω από κανένα μπλογκ,και αυτό με βεβαιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΙΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ BLOG.
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΑ BLOG ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΓΚΑΤΖΟΛΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι τόσο αντικειμενική η δημοσκόπηση όσον αφορά την ΝΔ ειδικά όταν το δείγμα είναι τόσο μικρό......Πρέπει να λάβουμε επίσης υπόψην το μεγάλο εύρος του καινούριου ΔΗΜΟΥ που δημιουργείται και τις ανακοινώσεις του χρήσματος που δεν έγιναν ακόμη....Είναι πολύ νωρίς ακόμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά και δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από μια ηλεκτρονική ψηφοφορία,αλλά είναι αντικειμενικότατη,και πεντακάθαρη,185 άτομα έδειξαν τις προτιμήσεις τους,και όλοι ψήφισαν μονό μια φορά.Εάν σε κάποιους δεν αρέσει το αποτέλεσμα δεν φταίμε εμείς.Όσο για το δείγμα δεν είναι μεγάλο αλλά δίνει την δυνατότητα εξαγωγής κάποιων συμπερασμάτων,και ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου