Αλεξανδρούπολη:Την Πέμπτη ξανά στο δικαστήριο για το ΚΑΡΦΟΥΡ!!!Όλοι εκεί...

Τελικά οι πρώην μέτοχοι της ΙΜΕ που διεκδικούν μερίδια από το οικόπεδο που κατασκευάζεται το ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αποδυκνείονται περισσότερο δυνατοί απ' ότι θα περίμενε ο καθένας όταν απέναντί τους έχουν έναν κολοσσό!!!Μέχρι στιγμής βαδίζουν στο σωστό δρόμο στο δίκαιο αγώνα που ξεκίνησαν για να αποκτήσουν το μερίδιο τους που σε κάποιο σκοτεινό γραφείο της Θεσσαλονίκης κάποιοι τους το στέρησαν.Την Παρασκευή κέρδισαν τα
προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν σε βάρος της εταιρείας W REAL ESTATE που κατασκευάζει την υπεραγορά, όπου θα στεγασθούν το ΚΑΡΦΟΥΡ και το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ και διεκόπηκαν οι εργασίες ανέγερσης ,τουλάχιστον μέχρι στις 27 Ιουλίου όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά και εν 'οψη του εφετείου που θα γίνει τον Σεπτέμβρη.Όμως οι νομικοί της W R E κατέθεσαν νέα αίτηση αναστολής της απόφασης που πάρθηκε την Παρασκευή και χθες ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση της!!!Προφανώς το "ζεστό της υπόθεσης" οδήγησε σε νέα αναβολή και η νέα συζήτηση προγραμματίζεται για μεθαύριο Πέμπτη όπου η κατασκευάστρια εταιρεία θα προσπαθήσει να πάρει θετική απόφαση για τη συνέχιση των εργασιών!!!Μόνο που οι πρώην 49 μέτοχοι της ΙΜΕ δεν θα είναι μόνοι τους στο δικαστήριο, αυτή τη φορά.Στο πλευρό τους θα έχουν και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, που ήδη έχουν εκφράσει την βούληση να συμπαρασταθούν στους συμπολίτες τους.Μηνύματα συμπαράστασης στους 49 ήδη εκφράζουν και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αφού θεωρούν ότι με την εγκατάσταση αυτών των δύο υπερκαταστημάτων ,έρχεται "ο θάνατος του εμποράκου" και εκατοντάδες οικογένειες θα μείνουν χωρίς αύριο. Μάλιστα κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της περιοχής μας όταν μιλήσαμε μαζί του μας είπε:"Αν ήταν όλα νόμιμα δυστυχώς η πορεία μας ήταν καταδικασμένη.Τώρα όμως...".Οι 49 συμπολίτες καλούν όλο τον κόσμο στο πλευρό τους, την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια.
http://faros24.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ωραια οι 49 εχουν δικιο οι καταστηματαρχες γιατι φωναζουν??Δεν θα αναφερθω κ εγω στο οτι θα διμιουργηθουν θεσεις εργασιας,αλλα θα αναφερω το εξης οι μισθοι μειωνονται κ τα αγαθα ανεβαινουν!!!!Οποτε σας ερωτω κυριοι εγω που περνω 1000 ευρω με ενοικιο κ τεκνα πως θα ζησω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αφού θεωρούν ότι με την εγκατάσταση αυτών των δύο υπερκαταστημάτων έρχεται "ο θάνατος του εμποράκου" γιατί έδωσαν άδεια λειτουργίας στο εμπορικό κέντρο?
    Για εξήγησε μας Σταματάκη που τα ξέρεις όλα.....
    Το εμπορικό κέντρο σε πειράζει. Για τα χρυσωρυχεία που τα παίρνουμε όλα καλά. Α ρε διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι της συμφοράς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου