"Ιστορική" απόφαση του Δήμου Σουφλίου!!!

Την αναστολή κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας και εκδήλωσης μέχρι 31/12/2011 αποφάσισε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου μαζι με τον δημ.σύμβουλο της παράταξης του ΚΚΕ (αλήθεια το κόμμα του συμφωνεί;)παρά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.
Ίσως να είναι μοναδική τέτοια ενέργεια σε ολόκληρη την χώρα, (αν υπάρχει παρόμοια απόφαση σε άλλο δήμο την περιμένουμε) δημοτικό συμβούλιο να τάσσεται ουσιαστικά κατά του πολιτισμού.
Είναι προφανές πλέον ότι τέτοιες δραστηριότητες είναι ξένες προς
την δημοτική αρχή του Σουφλίου η οποία συνεχίζει να λειτουργεί κατα τα πρότυπα του καταργημένου Δημου Ορφέα στον οποίο ήταν δημαρχος για πολλά χρόνια ο κ.Πουλιλιός.
Στο Τυχερό οι αντιδράσεις είναι έντονες για την μη στήριξη από τον Δήμο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων ,τις οποίες θέλει έστω και περιορισμένες να κάνει η Δημοτική Κοινότητα με το συμβούλιο νεολαίας και άλλους φορείς του τόπου.
Η κατάργηση ενός θεσμού ο οποίος ξεκίνησε από τις αρχές τις δεκαετίας του 80 εγείρει πολλά ερωτήματα για την υποβάθμιση  μιας περιοχής με σχετικά καλή πολιτιστική δραστηριότητα.
Επειδή επιστρέφουμε στη δεκαετία του εξήντα προτείνουμε στου φορείς του Τυχερού να στήσουν τσαρδάκια για την πανήγυρη, φανούς θιέλης,.γκαζόλαμπες για εκείνες τις ημέρες,.τουλάχιστον να θυμηθούν και οι παλαιοί την εποχή τους (αν βρεθεί και καμιά ντιζεζ θα είναι μεγάλη επιτυχία)

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Άκου πολιτιστικές εκδηλώσεις τζάμπα λεφτά θα δίνουμε?
    Μήπως προσφέρουν και τίποτα?
    Η μεγάλη "κοινότητα" που λέγεται Δήμος Σουφλίου στήνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν έχει "μάσα" στις εκδηλώσεις, δεν μας κάνουν ... δώστε τίποτα αναχώματα στον Δήμαρχο μας ! Αυτός ξέρει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΤΙ ΕΝΩΕΙΣ 2΄07ΜΜ.? ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κάποιους ο πολιτισμός=καζίνο... !ΑΥΤΟΣ ξέρει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ???ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!!!!!!!ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ!!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8,32μμ εδώ μιλάμε για καμία μα καμία εκδήλωση σε όλο το Δήμο για κατάργηση όλων των εκδηλώσεων.
    Αφήστε την καραμέλα με τα χρέη και την κακοδιαχείριση,"πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι"αυτή είναι φιλοσοφία της δημοτικής αρχής Σουφλίου.
    Με αυτές τις ενέργειες δείχνει ότι ο όρος πολιτισμός είναι άγνωστος σε αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4,08 μμ δεν έχεις χιούμορ?φυσικά και ο πολιτισμός είναι οξυγόνο για μια κοινωνία.
    Το ζήτημα είναι πως τον αντιλαμβάνεται ο Πουλιλιός και οι δικοί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:00μμ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΧΕΡΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ Κ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!ΣΚΕΨΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΒΡΕΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ!!!!ΤΕΛΟΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ????ΣΚΕΨΟΥ .....ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΤΗΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:07
    μπορεί σε όλα αυτά που γράφεις να έχεις δίκιο αλλά όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ! ήρεμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δάκτυλος Πουλιλιού και στην Πάτρα:
    Κινδυνεύει το Φεστιβάλ Πάτρας

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/198147/kinduneuei-to-festival-patras/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. “1ο Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών 2011”
    Φεστιβάλ Άρδα 2011
    Δήμος Αλεξανδρούπολης εκδηλώσεις καλοκαίρι 2011
    Συναυλία των ΠΥΞ - ΛΑΞ Στάδιο Φώτης Κοσμάς
    Συναυλία Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα Κηποθέατρο
    17ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Άνθειας 2011
    20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2011
    AURORA FESTIVAL 2011 - SAMOTHRAKI
    Αγροτική Έκθεση Φερών

    και πολλες άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στην Θράκη, τωρα εαν στο νέο Δήμο Σουφλιου θέλουν να τις καταργήσουν και να αφήσουν ελεύθερο πεδίο σε αλλες όπως αυτή στο Χίλια και άλλες Νεοθωμανικού τύπου εκδηλώσεις που θα χαρακτηρίζει την περιοχή μας τι να πει κανεις.
    Τώρα αν φαλήρισε ο Δήμος λόγο εκδηλώσεων έιναι σα να προσπαθούν να κρυφτούν κάπιοι πίσω απο μια καρφίτσα και σα να μην θέλουν να δούν την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα Χίλια φίλε μου υπάρχει ΧΟΡΗΓΟΣ και είναι από το χωριό της γυναίκας Του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέχασες φίλε μου και το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (gay) 2011 που έγινε με την βοήθεια του Δήμου της Αθήνας μή μου πείτε ότι εκεί έχουν και πλεόνασμα χαχα χρωμένοι μεχρι τα αυτιά είναι! Τι θέλουν δηλαδή να μας κλείσουν στα σπίτια και ούτε να διασκεδάζουμε? Δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να διασκεδάζουν σε κέντρα, πως κόβουν την ψυχαγωγία των πολιτών!
    Ναι μου δόθηκε η ευκαιρία και εγώ που μένω στα σύνορα να δω μεγάλα ονόματα και μικρά και χορευρευτικές παραστάσεις θεατρικά και πολλα άλλα! Δεν είμαστε πολίτες 3 κατηγορίας όσοι μένουμε εδώ και δε περνά η "έξυπνη πολιτική" δημιουργίας τύψεων για το χάλι τις Ελλάδος και ούτε φτασαμε εδω που φτασαμε με τα χορευτικα στις πλατείες και τα πανηγύρια. Αλλα με τα PARTY για τα αναχώματα τα πλακάκια τις μίζες τις προμήθειες και τα υποβρύχια που γέρνουν και πολλά άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα "Party με τα αναχώματα" τί είναι ?
    Εγκό ντεν κσέρει καλά ελλινικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ασ πανε να πληρωσουν τα χρεη του καρναβαλιου και μετα μιλαμε για φεστιβαλ..αντε υπομνονη 22 μερεσ μειναν να φανουν μερικοι..χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευάγγελος Πουλιλιός – » Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις

    http://www.thrakinea.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άστα να πανε...Οι εκδηλώσεις και ο πολιτισμός...ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....Περιμένουμε το τρενάκι.....και δε βλέπουμε κ εκεί φως.....ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΧΕΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου