Παπουτσής: Όσοι ζητάνε εκλογές είναι ανεύθυνοι

Η  χώρα χρειάζεται πανστρατιά υπευθυνότητας υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του ΠολίτηΧρήστος Παπουτσής σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής. Ο κ. Παπουτσής τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών αφού «σημαίνουν ανακοπή της προσπάθειας της χώρας». Και συμπληρώνει αφήνοντας αιχμές για την αντιπολίτευση: « Είναι προφανής η ανευθυνότητα όσων τις ζητούν».
Ο κ Παπουτσής υπενθύμισε επίσης ότι «όταν μίλησε για περιστατικά αυθαιρεσίας και απειθαρχίας στα Σώματα Ασφαλείας, τότε είχαν πέσει όλοι πάνω του». Σε ότι αφορά τους «αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα σημειώνει πως « αν ο Δήμος αποφασίσει να αποκαταστήσει τη λειτουργία της Πλατείας Συντάγματος τόσο το υπουργείο όσο και εγώ προσωπικά θα σταθούμε αποφασιστικοί αρωγοί»
.
Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στο ερώτημα για τις καταγγελίες του περί απειλών στην οικογένεια του λέγοντας: «Με ποιά αντίληψη η οικογενειακή εστία γίνεται σύμβολο εξουσίας για να εκφραστεί μαζική διαμαρτυρία;. Μόνο με μια αντίληψη. Τη φασιστική αντίληψη» 

Τόνισε πως δε χωρά πολιτική και ιδεολογική βία στη δημοκρατία ενώ σημειώνει πως « είναι επικίνδυνο να ταυτίζεται η πολιτική εξουσία με τους μηχανισμούς καταστολής». 


newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια