Μουσικά νέα


Το Reload 'ροκάρει' στο φεστιβάλ metalmorphosis
Το φεστιβάλ metalmorphosis πραγματοποιήθηκε για 3η φορά στην Κύπρο με το παγκοσμίως γνωστό συγκρότημα Arch Enemy και πολλά άλλα συγκροτήματα από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αγγλία. Το Reload ήταν ...
Το νέο τραγούδι των Green Day!
“Carpe Diem” μας προτρέπουν οι Green Day μέσα από το νέο τους τραγούδι, όπως το παρουσίασαν σε συναυλία τους στο Mezzanine Theatre του San Franscisco την περασμένη Τρίτη.

Goin' Through - Ελισάβετ Σπανού: Κάτι μοναδικό
Το νέο video clip των Goin’ Through για το τραγούδι «Κάτι Μοναδικό» είναι έτοιμο!
Ίμβρυος: Στάζει μέλι για τη Βίσση
Ο γνωστός τραγουδιστής εξύψωσε την πράξη της Άννας Βίσση να βγάλει στη δημοσιότητα τη ζωή της λέγοντας πως χρειάζεται "κότσια" κάποιος για να κάνει μια τέτοια εκπομπή.
O Justin Bieber σπάει το YouTube ρεκόρ της Lady Gaga!
O Justin Bieber έγινε ο πρώτος pop star που σπάει το φράγμα των δυο δισεκατομμυρίων views στο YouTube , ξεπερνώντας την Lady Gaga και το ανάλογο ρεκόρ της.
Βίσση: 'Ήμουν ψιλοερωτευμένη με το Ρουβά'
Αποκαλύψεων συνέχεια το rockumentary της απόλυτης σταρ, για τους έρωτες της, ένας εκ των οποίων ήταν και Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί το 1996.
Νατάσα: Πως 'ακρωτηρίασαν' τη λαϊκή αοιδό;
Στην εποχή της ακραίας επεξεργασίας των φωτογραφιών των διασήμων, πολλά μπορούν να συμβούν και τα μάτια μας γουρλώνουν κάθε φορά με απορία! Μα να κόβουν και χέρια, πια;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια