Δηλώσεις Συμμετοχής για τα Κύπελλα Ελλάδας (Α-Γ) 2016-2017

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 20160 σχόλια

Στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών 2016-2017, δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω εννέα (9)ομάδες από την Α’ Περιφέρεια:
Α.Ο. Ορεστιάδας & Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης που αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία Ανδρών και θα συμμετέχουν στην Γ’ φάση της διοργάνωσης.
Α.Ο. Σερρών, Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας, Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης & Μ.Γ.Σ. ΑΕ Κομοτηνής που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία Ανδρών και θα συμμετέχουν στην Β’ φάση της διοργάνωσης, καθώς και
Α.Ο. Καβάλας, Α.Σ. Ερμογένης Ξάνθης & Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου (κατέθεσε Δήλωση Συμμετοχής απ’ ευθείας στην Ε.Ο.ΠΕ.) που αγωνίζονται στην Β' ΕΘΝΙΚΗ, θα συμμετέχουν στην Α’ φάση της διοργάνωσης, διεκδικώντας τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Β’ φάση της διοργάνωσης.
Στο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών 2016-2017, δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω εννέα (9) ομάδες:


Α.Ο. Νέας Βύσσας & Γ.Σ.Γ. Νίκη Αλεξ/πολης που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία Γυναικών και θα συμμετέχουν στην Β’ φάση της διοργάνωσης, καθώς και
Α.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Μαΐστρου, Α.Ο. Ορεστιάδας, Α.Σ. Γαία Δράμας, Σ.Φ.Β. Ερμής Δράμας, Φοίνικας Αλεξ/πολης & Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου (κατέθεσε Δήλωση Συμμετοχής απ’ ευθείας στην Ε.Ο.ΠΕ.) που αγωνίζονται στην Β' ΕΘΝΙΚΗ, θα συμμετέχουν στην Α’ φάση της διοργάνωσης, διεκδικώντας τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Β’ φάση της διοργάνωσης.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger