Γνωρίστε καλύτερα τα εμφυτεύματα δοντιών

Κάποιος που έχει χάσει 1-2 δόντια ή όλα ύστερα από συγκεκριμένο περιστατικό μπορεί να τα αντικαταστήσει με εμφυτεύματα, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι μία θεραπεία, η οποία απευθύνεται σε όλους, άντρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας ενώ το κόστος των εμφυτευμάτων έχει μειωθεί αισθητά.
Πλεονεκτήματα εμφυτευμάτων
Η αντιμετώπιση της έλλειψης δοντιών με εμφυτεύματα επιφέρει πολλά και διάφορα πλεονεκτήματα στον ασθενή, ανάμεσα στα οποία είναι:

  • Ο τροχισμός δεν είναι απαραίτητος σε όλες τις περιοχές. Μία γέφυρα κατασκευάζεται εύκολα με νέες σύγχρονες μεθόδους.
  • Τα εμφυτεύματα προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης σταθεροποίησης, με αποτέλεσμα στην μασητική λειτουργία και στην αισθητική να είναι άρτια και ολοκληρωμένα.
  • Βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών, σε διαπροσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Διαδικασία χειρουργικής τοποθέτησης
Όπως όλες οι οδοντιατρικές διαδικασίες, γίνεται πρώτα μία μικρή τομή και έπειτα με τεχνικές ακριβείας, τοποθετούνται τα εμφυτεύματα σε θέσεις που έχουν προκαθοριστεί. Η αναισθησία είναι τοπική και η επέμβαση διαρκεί το πολύ μισή ώρα, χωρίς να χρειάζεται νοσηλεία.
Οι περισσότεροι ασθενείς παραπονιούνται με το πέρας της επέμβασης ότι έχουν μία μικρή ενόχληση, η οποία αντιμετωπίζεται με την λήψη ήπιων αναλγητικών. Στην συνέχεια είναι πολύ σημαντικό να τηρούνται όλοι οι κανόνες στοματικής υγιεινής, ώστε να μην χρειαστεί καμία φαρμακευτική αγωγή.
Ασφαλώς καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει ο ίδιος ο ασθενής και η κατάσταση της υγείας στην οποία βρίσκεται. Οι προσδοκίες του σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα αλλά και οι οικονομικές του δυνατότητες μπορούν να καθορίσουν ως ένα βαθμό την αισθητική εικόνα!
Σκεφτείτε και εσείς τον σημαντικό ρόλο που παίζει το χαμόγελο και η καλή υγεία των δοντιών στην καθημερινότητά σας. Μερικοί διστάζουν ακόμα και να γελάσουν, αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Με ποσοστά επιτυχίας που πλησιάζουν το 98% μπορείτε να αποκτήστε και πάλι ένα αστραφτερό και πανέμορφο χαμόγελο.
Dental Pearls
Η εκτεταμένη πείρα των χειρουργών οδοντιάτρων και των ειδικών στην αισθητική οδοντιατρική, έχει κάνει το Dental Pearls να είναι μία από τις πρώτες προτιμήσεις των περισσότερων ασθενών με οδοντιατρικά προβλήματα. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι βραβεύτηκε με το 2ο βραβείο στην κατηγορία “best smile makeover”.