Συνέντευξη Δημοσχάκη στη Δέλτα Τηλεόραση Αλεξανδρούπολης

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, μίλησε χθες (26/9) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης Αλεξανδρούπολης, για θέματα πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα είπε:
  • Για τη μη κατάργηση της Αστυνομίας Τυχερού και λοιπών άλλων υπηρεσιών του Νομού, ύστερα από ενέργειες που έκανε ο Βουλευτής προς το Αρχηγείο της Αστυνομίας και το Υπουργείο Εσωτερικών, με τον αρμόδιο υπουργό να λαμβάνει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες του Νομού Έβρου.
  • Για την επίκαιρη επερώτηση για την εγκληματικότητα σε Αθήνα και Εξάρχεια, που κατέθεσε μαζί με άλλους Βουλευτές της ΝΔ και συζητήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή  (23/9) στη Βουλή τόνισε πως μετά το Σύνταγμα του 1975 δεν υπάρχει κάποιος ρυθμιστικός  νόμος που να διέπει τις διαδηλώσεις. Ένας τέτοιος νόμος θα αποτελούσε απαραίτητο εργαλείο για το ελληνικό κράτος, καθώς θα προβλέπονταν  οι προϋποθέσεις πραγματοποίησης των συγκεντρώσεων και πορειών κι όχι μόνο. Προαπαιτούμενο για να μπει η χώρα στην ομαλότητα και την κανονικότητα είναι να έχει ειρήνη και ασφάλεια.
  • Για τον ΦΠΑ 24% στην κτηνοτροφία επεσήμανε ότι η κυβέρνηση πρέπει να προστατεύσει τους κτηνοτρόφους και τους εμπόρους κρέατος  για να μην υπάρξει άνιση μεταχείριση στο θέμα της δικής μας παραγωγής σε σχέση με την ξένη.
  • Κλείνοντας τη συνέντευξη αναφέρθηκε στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας πως οι μνήμες δε σβήνονται, δεν πρέπει να ξεχαστεί η προσφορά του και επανέλαβε τη φράση του Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ας είναι το αίμα του Παύλου Μπακογιάννη το τελευταίο που χύνεται γι’ αυτήν την πατρίδα. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα σύννεφα είναι βάρια τόσο πάνω από την Αθήνα όσο και πάνω από τη χώρα.


Δείτε τη συνέντευξη σε αυτόν τον σύνδεσμο
https://www.youtube.com/watch?v=hm9yMFHk8uI