Πήρε παραμάζωμα τη … Δημοκρατική Συμπαράταξη, στη Βουλή (vid)


«Το ότι είμαι νεκροθάφτης της Υγείας θα το πουν οι ασθενείς και εσείς και η κυρία που προώρως κάνατε «copy paste» τα δημοσιεύματα της ΠΟΕΔΗΝ θα σας πω με λένε νεκροθάφτη αυτοί που τους κόψαμε 5.800.000 ευρώ από την διαφημιστική δαπάνη του ΚΕΕΛΠΝΟ…»
Κατά την κ Ευη Χριστοφιλοπούλου, που έχει περάσει και από το υπουργείο Παιδείας ( επί αντιπροεδρίας Ευάγγελου, βεβαίως-βεβαίως) και τον κ Κεγκέρογλου ( παλαιό τερματοφύλακα … ) ο όρος “νεκροθάφτης” είναι … πολιτικός. Και φυσικά τον απηύθυναν στον αν Υπ Υγείας Παύλο Πολάκη, με κερασάκι στην τούρτα ( του σοσιαλδημοκρατικού ήθους, βεβαίως-βεβαίως ) και χαρακτηρισμούς !
«Γελοίοι είστε εσείς κ. Κεγκέρογλου γιατί και πριν με είπατε “γελοίο” και “χαμένο κορμί”. Kαι για να μην δημιουργηθεί θέμα δεν σας απάντησα… Όμως τώρα θα τα πούμε όλα όπως και για τα “μαύρα ταμεία ” που λέτε, να σας πως τι ήταν αυτά για να τελειώνει, είναι τα ποσά που κατέθεταν οι Σφακιανοί αντί στεφάνων στις κηδείες στο δήμο για να πληρώνεται ο γιατρός και οι νοσηλευτές στο κοινοτικό ιατρείο και να μην κλείσει, για να έχουν γιατρό… Με έχετε ψάξει όπου υπάρχει πάνω στη γη, και να συνεχίσετε, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα…» απάντησε ο Υπουργός…
Πηγή: newsit.gr