Ερωτήσεις και απαντήσεις για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης

Το πετρέλαιο ζεσταίνει τα ελληνικά σπίτια εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει ακόμα, αφού έχει κερδίσει τους ιδιοκτήτες όλων των χώρων και πλέον οι εταιρείες που το διαθέτουν είναι πάρα πολλές.

Ποιες είναι οι συχνότερες ερωτήσεις των καταναλωτών σχετικά με αυτόν τον τρόπο θέρμανσης;

  1. Υπάρχει χαμηλότερη τιμή στην οποία μπορώ να αγοράσω;

Όπως λένε όλοι οι ειδικοί, ο ιδανικός συνδυασμός που μπορεί να επιφέρει το χαμηλότερο κόστος είναι το επίδομα θέρμανσης και η αποπληρωμή του πετρελαίου με πιστωτική κάρτα. Εντός της Αττικής η διαμορφωμένη τιμή είναι χαμηλή, σε σχέση με την περιφέρεια, όπου πρέπει να συνυπολογιστεί και το μεταφορικό κόστος. Στην fastoil, μπορείτε να πραγματοποιήστε την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης, στην ποσότητα που χρειάζεστε. Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει online, ενώ η διανομή του είναι άμεση.

  1. Αν η πολυκατοικία μου δεν αποφασίσει να βάλει πετρέλαιο, τι γίνεται;

Η αγορά του πετρελαίου πρέπει δυστυχώς να είναι κοινή απόφαση από όλους τους ένοικους, αλλιώς λίγες είναι οι επιλογές που έχετε. Μία λύση είναι η εγκατάσταση ατομικού λέβητα φυσικού αερίου, εφόσον στην γειτονιά σας το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο.

  1. Με ποιους τρόπους γίνεται η παραγγελία του πετρελαίου;

Η παραγγελία του πετρελαίου μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά (για την ώρα ο συχνότερος και πιο άμεσος τρόπος) είτε online με κατευθείαν πληρωμή από πιστωτική κάρτα. Ο δεύτερος τρόπος αρκετές φορές πετυχαίνει καλύτερες τιμές, αφού πολλοί προμηθευτές προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα ή άτοκες δόσεις.

  1. Πως θα ξέρω ότι η εταιρεία που διάλεξα είναι αξιόπιστη;

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μία εταιρεία, η οποία να δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο, με δικό της στόλο βυτιοφόρων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Πριν την παραγγελία σας, κάντε μία επιπλέον έρευνα. Τι φήμη έχει; Έχει μεγάλο δίκτυο πελατών; Είναι συνεπής και αξιόπιστη;

Έτσι, θα έχετε καταφέρει να βρει τον πιο αξιόπιστο για εσάς προμηθευτή που θα σας λύνει τα χέρια κάθε φορά που χρειάζεστε πετρέλαιο.