«Γόνιμη και παραγωγική συνάντηση Ο.Λ.Α. και Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης»

Σε κλίμα γόνιμου και παραγωγικού  διαλόγου και με συμφωνία συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης,  συνάντηση εκπροσώπων του Οργανισμού Λιμένα και του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Από την Ο.Λ.Α. Α.Ε. παρέστησαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ με στελέχη του Οργανισμού και από τον Εμπορικό Σύλλογο ο Πρόεδρος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ , το  μέλος της Διοίκησης κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ  και ο εκπρόσωπος τύπου κ. ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΟΛΑ, ύστερα από μία χρονική περίοδο στην οποία επιτεύχθηκαν τομές, στο τομέα της παροχής υπηρεσιών και της ελκυστικότητας του λιμένα στην εξυπηρέτηση των μεταφορών, και στο πλαίσιο του στόχου της σύνδεσης του λιμένα με την τοπική επιχειρηματικότητα, ο Οργανισμός ξεκινάει μία καμπάνια ενημέρωσης του τοπικού – και όχι μόνο – επιχειρηματικού δυναμικού για τις δυνατότητες του λιμανιού στις συνδυασμένες μεταφορές.
Στη συνάντηση εκτιμήθηκε ο αναντικατάστατος ρόλος του λιμένα στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, συμφωνήθηκε  ότι οι δυνατότητες και οι προοπτικές είναι τεράστιες και διαμορφώθηκε ένα πλαίσιο συνεργασίας και συνέργειας των δύο φορέων  με στόχο την ανάδειξη του λιμένα σαν πύλη διαμετακομιστικού εμπορίου επ’ ωφελεία των δύο φορέων αλλά και της τοπικής κοινωνίας.