ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Στα πλαίσια του VIA EGNATIA RUN 2016 τιμήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, ο Κώστας Πατερόπουλος για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην διοργάνωση του αγώνα και ο Κουφός Αντώνης για την προσφορά του στην ανάπτυξη του Δρομικού κινήματος στην περιοχή μας . Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον Σύλλογο του ΜΓΣ Εθνικού και της Running Team και φυσικά για τους ίδιους προσωπικά.
Δύο άνθρωποι του αθλητισμού που έχουν συνδέσει το όνομα τους όσο κανένας με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αθλητισμού υγείας στην πόλη μας , που πλέον αποτελεί ένα μεγάλο παγκόσμιο κίνημα , το Δρομικό Κίνημα. Ο Κώστας Πατερόπουλος ως Τεχνικός Διευθυντής του RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και Αντιπρόεδρός ΣΕΓΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, αλλά το κυριότερο ένας άνθρωπός με όραμα και το σθένος να το κάνει πραγματικότητα , έχει βοηθήσει τα μέγιστα ώστε το Δρομικό Κίνημα στην πόλη μας να βρει αυτό που έλλειπε , μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που βγάζει τους συμπολίτες μας στους δρόμους της πόλης για να βιώσουν τη χαρά της άθλησης! 


Ο Αντώνης Κουφός ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πολυσύνθετους δρομείς που ανάδειξε η πόλη μας , ο άνθρωπός << Δρομικό Κίνημα>> , με το πάθος που τον διακρίνει δεν έπαψε ποτέ να προσπαθεί για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη . Ιδρυτής με άλλους σπουδαίους δρομείς της Running Team , μέλος της οργανωτικής επιτροπής του RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και Τεχνικός Διευθυντής του VIA EGNATIA RUN.