Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Παναγιώτη Σκούτα στο "Πολυκοινωνικό "

Τη Δευτέρα 12-09-2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , αντιπροσωπεία  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης .Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ.Βαμβακερός Αντώνιος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Σκούτα Παναγιώτη μέλος ΚΕ και Διευθυντή του υπουργού  επικρατείας Νίκου Παππά , τον  Γραμματέα της ΝΕ Κώστα Κυργιαλάνη , τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Ρίζο ,την  συντονίστρια της Οργάνωσης Αλεξ/πόλης Ειρήνη Αλεξά και το μέλος της ΝΕ Γιάννη Νενεδάκη .
         Ο κ.Βαμβακερός ενημέρωσε τα στελέχη της κυβέρνησης για το κοινωνικό έργο το οποίο επιτελείται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξ/πόλης , καθώς και για τις δομές που λειτουργούν στο Πολυκοινωνικό. Επίσης ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού αναφέρθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν με το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ , αφήνοντας πολλά παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Παρόλα αυτά γίνεται μεγάλη προσπάθεια εκ της Διευθύνσεως των Παιδικών Σταθμών για την επίλυση των όποιων προβλημάτων .
        Εκτενέστερη αναφορά έγινα για το πρόγραμμα της ¨Επισιτιστικής Βοήθειας ¨ το οποίο και βρίσκεται σε εξέλιξη καλύπτοντας πολλές από τις ανάγκες των ωφελούμενων του προγράμματος. Ο κ.Βαμβακερός επισήμανε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες , ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Πολυκοινωνικό κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια , ώστε να βοηθηθούν ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι του τόπου μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες ,και  κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά!
       Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού αναφέρθηκε σε όλες τις δομές και τις δράσεις του Πολυκοινωνικού και τόνισε ιδιαίτερα ότι αρωγοί στην προσπάθεια υλοποίησης όλων αυτών είναι τα μέλη του Δ.Σ. του Πολυκοινωνικού , καθώς και το εργατικό δυναμικό όλων των τμημάτων.
      Ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλα τα στελέχη της κυβέρνησης για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που έδειξαν ώστε να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται στο Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τόνισε πως σε τέτοιες προσπάθειες είναι σημαντική η στήριξη των εκάστοτε κυβερνήσεων για την υλοποίηση των στόχων των υπηρεσιών αυτών.
     Από την μεριά της η αντιπροσωπεία της κυβερνήσεως δεσμεύτηκε ότι θα στηρίζει κάθε προσπάθεια και έργο  που υλοποιείται στο Ν.Π.Δ.Δ. και στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών .


   Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ