"ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!" Παρασκευή 20/1 στις 7 μ.μ


Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ” ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΓΝΩΜΗ» ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΥΡΙΑΛΑΝΗ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ)
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

 Στο πρώτο μέρος της 12ης εκπομπής, φιλοξενούμε τον Γιώργο Πανταζίδη, δημοσιογράφο πολιτικού και αθλητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ», της αθλητικής ιστοσελίδας thrakisport.gr και συνεργάτη της NOVA στους εντός έδρας αγώνες του Εθνικού Βόλλευ, με τον οποίο προσπαθούμε να θυμηθούμε τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του 2011 για την περιοχή μας.
Ο επαγγελματίας δημοσιογράφος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τα αθλητικά γεγονότα, αλλά και τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν περισσότερο την χρονιά που μας πέρασε, ενώ επιχειρεί και μια σύντομη αναδρομή της τελευταίας 10ετίας, πάντα για την περιοχή μας. Σχολιάζει τις αλλαγές που έχουν γίνει στον αθλητικό χάρτη της χώρας τα τελευταία χρόνια, ενώ εντοπίζει και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του τόπου μας.
Στο δεύτερο  μέρος της εκπομπής ο επίκουρος  καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Πασχάλης Κυριαλάνης μας παρουσιάζει το τμήμα  γυμναστικής του σωματείου Δημοκρίτειο  της Κομοτηνής. Αναλύει τη φιλοσοφία και δομή του τμήματος , ενώ εξηγεί επιστημονικά τα θετικά οφέλη της άσκησης από μικρή ηλικία.
 Μέσα από  τις δικές του προπονητικές εμπειρίες αλλά και την επιστημονική λογική, προσπαθεί να απαντήσει σε διάφορα θέματα πρωταθλητισμού, αλλά και αθλητισμού υγείας, ενώ στο τέλος κάνει μια μικρή παρέμβαση για το Πανθρακικό στάδιο ως πρόεδρος του συγκεκριμένου φορέα.



"ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!" (11-01-12)
Στο πρώτο μέρος της 11ης εκπομπής, πρώτης της νέας χρονιάς, η ομάδα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής μας παρουσιάζει τις δραστηριότητες της με καλεσμένους τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους μπασκετμπολίστες Χρήστο Γκαράκη και Στέλιο Γεωργαντά. Ο έμπειρος κόουτς αφού αρχικά αναφέρεται στην 65 χρονη ιστορία της ΑΕΚ, στη συνέχεια αναλύει τη φιλοσοφία του τμήματος μπάσκετ, τη δομή, μιλά για τους προπονητές, αλλά και τη ιδιαίτερη σχέση του συλλόγου με τους γονείς των αθλητών. Θέτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια επαρχιακή ομάδα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον αλλά και την επιτυχία των ακαδημιών στις οποίες συμμετέχουν 150 περίπου παιδιά. Οι δύο μπασκετμπολίστες αφού μας δώσουν ένα βιογραφικό τους, μιλούν για τους προσωπικούς στόχους τους, αλλά και τις δυνατότητες που έχει η φετινή ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο μέρος φιλοξενείται ο τεχνικός υπεύθυνος του Ελληνικού συνδέσμου Ιαπωνικών πολεμικών τεχνών Κώστας Καρυπίδης, μαζί με τον Αγησίλαο Βεσεξίδη, υπεύθυνο προπονητή της αντίστοιχης σχολής Κομοτηνής και τον Παναγιώτη Μουτσιλάκη, υπεύθυνο προπονητή Παραρτήματος Άνθειας-Αρίστεινου. Ο "δάσκαλος" Κώστας Καρυπίδης αναλύει τις πολεμικές τέχνες και τις διαφορές τους, ενώ αναφέρεται στους λόγους που τον κέρδισε η Ιαπωνική κουλτούρα. Μιλά για την ιστορία, τους σαμουράι, τον κώδικα τιμής και τον τρόπο ζωής που αποκτά αυτός που ασχολείται με τις συγκεκριμένες τεχνικές. Αναφέρεται στο aiki-jujutsu, στην οργάνωση του συνδέσμου Ιαπωνικών πολεμικών τεχνών, αλλά και στα ρεκόρ Guinness.Οι δύο νεαροί προπονητές μιλούν για τις σχολές τους σε Κομοτηνή και Άνθεια, για την ανταπόκριση του κόσμου και τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος.

Επιμέλεια - Παρουσίαση: Κώστας Πατερόπουλος

PIO PSHLA PIO DYNATA PIO GRHGORA (11-01-12) from DELTA TELEVISION on Vimeo.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια