Δεν θα γίνουμε κράτος ποτέ-Δεν πάνε οι υπάλληλοι στο Σουφλί και μεταφέρουν την υπηρεσία!!!


Μοιάζει απίστευτο και σε οποιοδήποτε κράτος του πλανήτη δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει, αυτό που επειχειρείτε με την έδρα της ΕΥΔΕ. Της υπηρεσίας αυτής, που θα έχει την γενική ευθύνη στα πλημμυρικά φαινόμενα του Έβρου και η οποία είναι θεσμοθετημένη να έχει έδρα το Σουφλί.Κάποιοι λοιπόν, για να κάνουν ρουσφέτια με τους υπαλλήλους και για να δικαιολογήσουν
την ανυπαρξία των σημερινών υπηρεσιών, που δεν έχουν κάνει τίποτα για το θέμα των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, έπεισαν τον Υπουργό κ.Βορίδη ότι πρέπει να μεταφερθεί η έδρα από το Σουφλί ,στις Φέρρες!!! ή στην Αλεξανδρούπολη, για να δεχθούν να πάνε οι Υπάλληλοι!!!! Οι ίδιοι πολιτικοί είναι πολύ πιθανό αύριο-μαθαύριο, να ζητήσουν και την μεταφορά των σχολείων στην πρωτεύουσα για να μην πηγαίνουν οι Δάσκαλοι στα χωριά!!!. Μπορεί να είναι οι ίδιοι, που όταν τους βολεύει φωνάζουν για τον συγκεντρωτισμό της Αθήνας, ενώ κάνουν τα ίδια στον τόπο τους ,σε βάρος του υπόλοιπου Νομού.Λόγω του ότι η ιστορία είναι θλιβερή για την ενδοχώρα του Νομού, ας καταγγείλουν-αν έχουν πολιτικό θάρρος- ως απαράδεκτο το έγγραφο του Βορίδη και ας επιβάλλουν την μετάθεση όλων των απαιτούμενων υπαλλήλων στο Σουφλί. Γιατί είναι πρόκληση σήμερα που η ανεργία καλπάζει, κάποιοι να έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν που και πόσο θα δουλεύουν.Διαβάστε την απίστευτη επιστολή του κ.Βορίδη, που δυστυχώς κάποιοι του την υπαγόρευσαν...και είναι από εδώ...
«Κατά την διάρκεια σύσκεψης που διεξήχθη την 14 – 1 – 2012 στα γραφεία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, κ. Οικονομίδη μας δόθηκε η δυνατότητα να σας ενημερώσουμε μεταξύ άλλων και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην στελέχωση της ήδη συσταθείσας ΕΥΔΕ Έβρου.
Παρά το γεγονός η επιλογή της έδρας της νέας υπηρεσίας αποτέλεσε μια γενναία απόφαση για τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να στελεχωθεί η Υπηρεσία και να λειτουργήσει σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων. Ενόψει των σοβαρών πλημμυρικών προβλημάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν είναι αναντίρρητη πλέον η ανάγκη για ταχύτατη στελέχωση της νέας Υπηρεσίας και προς τούτο παρακαλούμε με βάση την διαθεσιμότητα στελεχών της περιοχής σας να μας προτείνετε νέα έδρα.
Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια όπως έχουμε τις προτάσεις σας μέχρι τις 27/1/2012 ώστε μέχρι τέλος του μήνα να έχει ληφθεί η τελική απόφαση εγκατάστασης της έδρας. Σε κάθε περίπτωση από πλευράς μας ήδη κινούμαστε σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της σύσκεψης και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την έκβαση των προσπαθειών μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια