«Σιγήν ιχθύος από την Κυβέρνηση για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ…»

Του Γιώργου Δρακούλη
Οι ποινικές διώξεις που  ασκήθηκαν σε βαθμό κακουργήματος  από τους οικονομικούς εισαγγελείς  σε βάρος του κ. Γεωργίου και δύο  ακόμα μελών της ΕΛΣΤΑΤ με την  κατηγορία της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, ανοίξαν το δρόμο να χυθεί άπλετο φως για το πως οδηγήθηκε η χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ωστόσο, παρά τις ποινικές διώξεις  που έχουν ασκηθεί, ο κ. Γεωργίου που ήταν ο άνθρωπος-κλειδί ώστε να ανοίξει η «κερκόπορτα» στο ΔΝΤ, παραμένει με τις Κυβερνητικές ευλογίες στην καρέκλα του προετοιμάζοντας ανενόχλητος το έδαφος για την δικαστική περιπέτεια που έχει να αντιμετωπίσει. Η Τρικομματική Κυβέρνηση που φέρεται και άγεται από τους δανειστές δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη να βρεθεί αντιμέτωπη με αυτούς που στηρίζουν τον κ. Γεωργίου και δεν θέλουν να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.
Οι πολίτες που παγιδεύτηκαν στην μέγγενη των Μνημονίων οφείλουν να γνωρίζουν ποιοι είναι οι υπαίτιοι που έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές και τις εντολές στην ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ με σκοπό να σύρουν την ελληνική κοινωνία σε ένα «γολγοθά» δυσβάσταχτών και ανάλγητων μέτρων και την χώρα μας σε επικίνδυνα εθνικά αδιέξοδα. Πρέπει να αποκατασταθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών που υποβάλλονται εδώ και τρία χρόνια σε ατέρμονες, αμείωτες και εν τέλει άκαρπες θυσίες. Ως πότε ο κ. Σαμαράς και η Τρικομματική Κυβέρνηση θα λειτουργούν ως «πλυντήριο» πολιτικής συγκάλυψης της απάτης που διεξήχθη εις βάρος της χώρας μας, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους της κακουργηματικής αυτής ενέργειας και τηρώντας σιγήν ιχθύος για την εξεταστική για το Μνημόνιο που αποτελούσε και βαρύγδουπη προεκλογική δέσμευση του κ. Σαμαρά; Ως πότε θα υπακούουν πιστά στα κελεύσματα των δανειστών; Ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτή την Κυβερνητική σιωπή; Η Κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει για όλα αυτά στους πολίτες. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ατιμωρησία όσων δρούσαν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και να λάμψει η αλήθεια.
Οι μάσκες έπεσαν τα ψέματα τελείωσαν! Η κοινωνία οφείλει να γνωρίζει και δεν θα αρκεστεί σε φθηνές δικαιολογίες και παιχνίδια πολιτικής συγκάλυψης! 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Δρακούλης
Γεν. Γραμματέας Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια