Sparrow Vinoteca (All day bar - cafe)



00eacea6c802a79b.jpg   
» Sparrow Vinoteca (All day bar - cafe)
  
Πόλη:
Αλεξανδρούπολη
Περιοχή:Αλεξανδρούπολη
Διεύθυνση:
Μεσολογγίου 1
Τηλέφωνο:
25510 - 23302

Αν θα έπρεπε να δώσουμε έναν και μόνο χαρακτηρισμό στο άρτι αφιχθέν (λειτουργεί από τον περασμένο Φεβρουάριο) στέκι της παραλιακής, αυτός θα ήταν «κομψότητα».

Ωστόσο, το all day Sparrow έχει πολλά περισσότερα, γι’ αυτό άλλωστε και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα spots της πόλης. Πρόκειται για ένα café-barvinoteca, μοναδικό στην κατηγορία του. Με έναν εκλεπτυσμένης αισθητικής χώρο, «ντυμένο» με ξύλινες επενδύσεις, και μια μπάρα πραγματικό στολίδι, αποτέλεσε σημείο αναφοράς μας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Με σημαντικό ατού του την τοποθεσία του, η θέα στο Θρακικό πέλαγος λογίζεται ένα ακόμη plus, την ίδια στιγμή που ξεχωρίζει για την ενημερωμένη λίστα κρασιών τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή αμπελώνα (π.χ. Αργεντινή), που αγγίζει περίπου τις 60 ετικέτες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, και το προσωνύμιό του «vinoteca»! Αυτό, ωστόσο, που στην κυριολεξία μας εντυπωσίασε δεν ήταν άλλο πέρα από τη λίστα cocktails, που είναι χωρισμένη σε «classic», «gents’» και «ladies’»!

Στα συν, η κουζίνα με τις εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ, όπως φιλέτο κοτόπουλο με σουσάμι και ρυζότο εσαλότ. Επίσης, στα δυνατά χαρτιά του, οι ροκ, jazz, funk μουσικές επιλογές του DJ, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θαμώνων μέχρι
τις πρώτες πρωινές ώρες.

Tip: Οι κυρίες δοκιμάστε το ομώνυμο με το μαγαζί cocktail που παρασκευάζεται με λευκό κρασί, lime, μέντα, elderflower και σόδα.

Info: Καθημερινά από τις 08:00, κουζίνα: 20:00-01:00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια