Χαμός στην παράταξη Γιαννακίδη -Τι κάνει η "ομάδα" Κανελλάκη;

Είναι γνωστό, ότι μετά την ανακοίνωση από τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη η υποψηφιότητα του Σταύρου Καβαρατζή για την θέση του αντιπεροφερειάρχη, ο οποίος είναι συμβουλος της αντιπολίτευσης στη θητεία που διανύουμε, άρχισαν οι γκρίνιες.
Τις πρώτες γρίνιες διαδέχθηκαν  πλέον μικρής έντασης συγκρούσεις, οι οποίες έφεραν την πρώτη διάσπαση.
Βεβαίως η νυν Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Νικολάου αντέδρασε με ήπιο και ευγενικό τρόπο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με μια ομάδα πέντε- έξι συμβούλων υπό τον Γιάννη Κανελλάκη οι οποίοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, τα "χώνουν"  στον Γιαννακίδη , και μάλλον έχουν αποφασίσει να μην είναι υποψήφιοι με την ίδια παράταξη.
Την απόφαση τους δεν την κρύβουν στους φίλους τους, από τους οποίους μάλλον εισπράττουν
 στήριξη
Η "ομάδα" λοιπόν Κανελλάκη, αν μπορούμε να την πούμε έτσι, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μεταξύ της , και έχει κάνει και μια σύσκεψη για να έχει κοινή στάση.
Πληροφορίες λένε ότι θα κινηθούν ενιαία, και θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να μπουν σε κάποιο ψηφοδέλτιο βάζοντας κάποιους όρους στη συνεργασία τους, ίσως επιδιώξουν και δημιουργία νέας παράταξης!!
Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε ακόμη καμία παραίτηση ή ανεξαρτητοποίηση, που σημαίνει ότι δεν κλείνουν εντελώς την  πόρτα της "Κοινωνικής Συμμαχίας"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια