Ύβρεις και χυδαιότητες από βουλευτές της ΧΑ στη Βουλή

Χυδαία φραστική επίθεση με ύβρεις πεζοδρομίου δέχτηκαν από Χρυσαυγίτες βουλευτές ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Σηφουνάκης που εκείνη τη στιγμή συνομιλούσαν αμέριμνοι μπροστά από την είσοδο της Βουλής που οδηγεί στα υπουργικά έδρανα.

Χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις όπως «αρχ…» «λαμόγια», «κλέφτες», «ξεφτιλισμένοι» (τις επίμαχες εκφράσεις βεβαιώνουν άλλοι βουλευτές που ήταν παρόντες στο περιστατικό) οι Χρυσαυγίτες βουλευτές Κασιδιάρης, Μίχος, Ματθαιόπουλος και Ζησιμόπουλος επιτέθηκαν φραστικά στους δύο πολιτικούς, τους οποίους κατηγόρησαν για «εκτροπή», «εσχάτη προδοσία» και «κατάργηση του πολιτεύματος» με αφορμή την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χ.Α που ζητούν οι ανακριτές.

Οι τέσσερεις βουλευτές έπεσαν πάνω στους δύο πολιτικούς ακριβώς τη στιγμή που κατευθύνονταν προς τις τηλεοπτικές κάμερες για να κάνουν δηλώσεις.

Μόλις είδαν μπροστά τους τον Γ. Μιχελάκη και τον Ν. Σηφουνάκη σε έξαλλη κατάσταση άρχισαν να βρίζουν και να χειρονομούν, δείχνοντας τον πραγματικό τους πρόσωπο, λίγη μόλις ώρα μετά την είδηση «βόμβα» ότι οι ανακριτές ζητούν την άρση ασυλίας όλη της Κ.Ο της Χρυσής Αυγής. topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια