Ποιοι είναι οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Γιώργου Παυλίδη

Αν και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του, το inpost.gr έκανε μία έρευνα και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά και πηγές που προέρχονται μέσα από την παράταξη, σας τους παρουσιάζει:

Στη Δράμα ο Γιώργος Παυλίδης θα αλλάξει τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του το 2010 Κώστα Καραβά, με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργύρη Πατακάκη, ο οποίος στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Στην Καβάλα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θόδωρος Μαρκόπουλος προκρίνεται για την θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη, καθώς ο Ανδρέας Μπαλίκας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Στην Ξάνθηο Κώστας Ζαγναφέρης, παρά τα όσα ακούστηκαν θα είναι και πάλι υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Παυλίδη.

Ο Χρήστος Μέτιος θα είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Παυλίδη, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, ενώ μέχρι πρότινος συνεργάτης του και υποψήφιος το 2010 Κώστας Μιχελής, απειλεί στις εφημερίδες της Κομοτηνής με συνέντευξη τύπου, όπου θα καταθέσει όλα όσα έγιναν με αποτέλεσμα κάποιοι να κρυφτούν!!!

Τέλος, σε ότι αφορά τον Έβρο, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, με σαφώς αποδυναμωμένο ψηφοδέλτιο σε σχέση με το 2010.

inpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια