Ποιον θα ψηφίσετε για Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Έχουν ανακοινωθεί σχεδόν όλες οι υποψηφιότητες για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ,και εμείς θα επιχειρήσουμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις επιλογές που θα ήθελαν οι ψηφοφόροι, βέβαια ακόμη είναι νωρίς δεν εχουν ανακοινωθεί οι τοπικοί αντιπεριφερειάρχες ούτε φυσικά υπάρχουν έτοιμα ψηφοδέλτια, μπορούμε όμως να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν.

Το ΚΚΕ δεν έχει ανακοινώσει τον επικεφαλής, αλλα είναι βέβαιο ότι θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο με πολύ πιθανο τον κ. Τρέλη.
Το έχουμε πει ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις που κάνουμε εδώ δεν έχουν το επιστημονικό στοιχείο αλλά σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, και δείχνουν μια τάση των αναγνωστών μας τουλάχιστον.
Η συμμετοχή όλων μας θα βοηθήσει

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Όταν υπάρχουν μαζικές ψήφοι σε μια ημέρα σε διαδικτυακή ψηφοφορία, είναι προφανές ότι κάποιοι οργανωμένα επιχειρούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα , το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να κάνουν αναξιόπιστη τη δημοσκόπηση και φυσικά δεν κερδίζουν τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΟΜΩΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου φαίνεται το blog φιλικά προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή; όταν τα ποσοστά εκτινάσσονται σε μια ημέρα ενώ τις προηγούμενες είχαν ένα συγκεκριμένο ρυθμό σημαίνει ότι κάποιοι έκατσαν και έστειλαν mail με το link σε όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους ή και μέλη σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 153 ΨΗΦΟΥΣ,ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοντός ψαλμός αλληλούια , στις εκλογές θα ξεκαθαρίσουν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσαυγουλα λυπαμαι αλλα μονο στα ονειρα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αναρχοκομμουνι πρωτιά δεν νομιζω αλλα δευτερο γυρο το παλευουμε...3 μηνάκια μηναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου