Ξεκίνησε επαφές ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Καβαρατζής....Γκρίνια στην παράταξη Γιαννακίδη

Βέβαιη είναι η υποψηφιότητα του Σταύρου Καβαρατζή για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με το ψηφοδέλτιο του σημερινού Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη .
Ο κ Καβαρατζής το είπε έμμεσα στο statusradio χθες το πρωί και άναψε φωτιές στην παράταξη ¨Κοινωνική Συμμαχία" , περιφερειακοί σύμβουλοι άρχισαν τα τηλεφωνήματα και τις συναντήσεις μεταξύ τους εκφράζοντας την δυσαρέσκεια για την επιλογή του "αρχηγού' τους, κάποιοι βέβαια είναι και απογοητευμένοι επειδή διεκδικούσαν την θέση.
Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η κ. Νικολάου για την οποία κυκλοφορούν φήμες ότι δεν ήθελε να συνεχίσει , κάτι που δεν έχει πει η ίδια , αξιόπιστες πληροφορίες λένε ότι το θέλει να συνεχίσει και ποτέ δεν είπε το αντίθετο , απλά κρατάει στάση αναμονής.
Ο κ Καβαρατζής έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του ,εδώ και κάποιες ημέρες ενημερώνοντας πρώτα  κάποιους από τους συνυποψηφίους τους το 2010 με την παράταξη Παυλίδη , επίσης τις τελευταίες ημέρες έκανε και μια περιοδεία στον κεντρικό Έβρο .
Οι φίλοι του δηλαδή ήξεραν εδώ και ημέρες για την συμφωνία του με τον Άρη Γιαννακίδη , το ερώτημα είναι πότε θα αποχωρήσει από την παράταξη του είτε με προσχώρηση στην "Κοινωνική Συμμαχία" είτε με ανεξαρτητοποίση , δεν μπορεί να είναι υποψήφιος με άλλη παράταξη και να ανήκει σε άλλη .
Το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για τις προεκλογικές εξελίξεις στην ΑΜ&Θ μετά  και από την επίσημη ανακοίνωση του κ. Μορφίδη από τον Συριζα 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια