Πρόσκληση 8ης τακτικής συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που θα γίνει στις  11-04-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


      Τα  θέματα  της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
Έγκριση  4ης τροποποίησης του  Προϋπολογισμού και ο Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων της Περιφέρειας  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Οικονομικού Έτους 2014.
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τρύφων Εξάρχου.


Ανάκληση της αριθμ. 33/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και  έγκριση νέας σύναψης προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010   μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Αλεξ/πoλης για την υλοποίηση του έργου: «Αποπεράτωση της προσθήκης κατ’ έκταση στο νηπιαγωγείο Άνθειας»
Εισηγήτρια : H Aντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Εβρου  κα Γεωργία Νικολάου.


Ανάκληση της αριθμ. 34/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και  έγκριση νέας  σύναψης προγραμματικής σύμβασης  του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Σουφλίου για την υλοποίηση του έργου: «Επισκευή   κτηρίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο δημοτικό σχολείο  Ρούσας»
Εισηγήτρια : H Aντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Εβρου  κα Γεωργία Νικολάου.


Ανάκληση της αριθμ. 35/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και  έγκριση νέας σύναψης προγραμματικής σύμβασης  του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010   μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Διδυμοτείχου για την υλοποίηση του έργου: «Επισκευή – Επιστέγαση και καθαίρεση στεγάστρων αυλείου χώρου και επικάλυψη θερμοκηπίου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου».
Εισηγήτρια : H Aντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Εβρου  κα Γεωργία Νικολάου.

Ανάκληση της αριθμ. 36 /2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  και   έγκριση  νέας  σύναψης προγραμματικής σύμβασης  του άρθρου 100  του Ν. 3852/2010   μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Ορεστιάδας  για την υλοποίηση του έργου: «Γενική επισκευή στέγης και καθιζήσεων στον περιβάλλοντα χώρο και συνολική αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας στο 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας.
Εισηγήτρια : H Aντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Εβρου  κα Γεωργία Νικολάου.

Ανάκληση της αριθμ. 43/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και  έγκριση νέας σύναψης προγραμματικής σύμβασης  του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010   μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Σουφλίου για την υλοποίηση του έργου: «Αναβάθμιση υποδομών ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου Σουφλίου ».
Εισηγήτρια : H Aντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Εβρου  κα Γεωργία Νικολάου.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) και του Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων  (Σ.Δ.Α.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων   για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρου έκτασης 72.762,15τμ, στην περιοχή του Τ.Κ. Βώλακα (θέση Καλλίδρομο) του Δ. Κ.Νευροκοπίου, της Π. Ε. Δράμας, του Φωτίου Κοντογιάννη.  
Εισηγητής: O Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος  κ. Σταύρος  Βαβίας.

Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας ,της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δράμας και  του Κέντρου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας για την εκτέλεση των εργασιών ,δράσεων και εκδηλώσεων με τίτλο: «Ανάδειξη και προβολή της Π.Ε Δράμας ως οινοτουριστικού προορισμού»
Εισηγητής: Ο Aντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Δράμας κ. Ιωάννης Ξανθόπουλος .

Eγκριση απαγόρευσης αλιείας στους ποταμούς και λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς του Ν. Καβάλας,  για την προστασία της αναπαραγωγής των αλιευμάτων»
Εισηγητής: o Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Τσαλδαρίδης

Eγκριση απαγόρευσης αλιείας στους ποταμούς  Νέστο, Κόσυνθο, Κομψάτο στους παραπόταμους τους και στα λοιπά εσωτερικά ύδατα  της Π.Ε Ξάνθης, λόγω  αναπαραγωγής αλιευμάτων
Εισηγητής: o Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος  Χρυσοχοίδης.

Eγκριση   απαγόρευσης αλιείας στους ποταμούς Κομψάτο, Βοζβόζη, Λίσσο, στους παραπόταμους τους και στα λοιπά εσωτερικά ύδατα της        Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, λόγω αναπαραγωγής των αλιευμάτων.                
Εισηγήτρια : Η Προϊσταμένη του Τμήματος Αλιείας της Π.Ε Ροδόπης κα Ασπασία Πατσιατζή .



Χρηματοδότηση συστημάτων εισροών – εκροών σε πρατήρια υγρών καυσίμων.
Εισηγητής: O Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Γερομάρκος .

Αντικατάσταση  μέλους από επιτροπές του  Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  κ. Ιωάννης Τελλίδης.


Επικύρωση πρακτικού 1ης Συνεδρίασης έτους 2014 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  κ. Ιωάννης Τελλίδης.

 
                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                    ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                       ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ




                                                                                ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια