Η “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ” ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ κ. ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Η “κοινωνία αξιών”, συνεπής πάντα με τις θέσεις της για ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση που να στελεχώνεται υπερκομματικά από τους ικανότερους συμπολίτες μας, υποστηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Αθηνάς Λυγνού στη Γλυφάδα, με τον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες».
Η κ. Αθηνά Λυγνού γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και κατοικεί στη Γλυφάδα από το 1983. Είναι παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών και συνιδιοκτήτρια βιομηχανίας αλουμινίου. Έχει 25χρονη παρουσία στα κοινά της πόλης με συνέπεια και επιτυχίες στις πολύπλευρες δράσεις της. Διετέλεσε Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, εκδότρια και διευθύντρια της εφημερίδας «Η ΕΝΩΣΗ». Τιμήθηκε για την προσφορά της στα Σχολεία από το 2ο Γραφείο Δ/βάθμιας Εκπ/σης, την Ένωση Γονέων, Συλλόγους Γονέων και άλλους μαζικούς φορείς. Διετέλεσε μέλος στα Δ.Σ. των ΚΑΠΗ και του Δημοτικού Ωδείου.
Το 2007 ήταν από τα ηγετικά στελέχη που ξεκίνησαν τη δημιουργία της Πανελλήνιας Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων (ΠΑΝΑΚ).  Το 2010 ήταν υποψήφια Δήμαρχος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ και έλαβε 17%.  Είναι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας από το 2007 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2011.
Το πρόγραμμα του συνδυασμού στοχεύει στην ανατροπή της σημερινής πορείας καταβαράθρωσης της Αυτοδιοίκησης. Με σαφήνεια καθορίζει σε πια κατεύθυνση πρέπει να αναπτυχθεί η πόλη και θέτει 4 άξονες για αυτό, της Οικιστικής, Εμπορικής, Τουριστικής και Πολιτιστικής ανάπτυξης.

Πρώτη προτεραιότητά του συνδυασμού είναι η ολόπλευρη στήριξη της κοινωνίας που υποφέρει. Στήριξη πραγματική, με επαρκείς κοινωνικές δομές του Δήμου, με γενική στροφή στις κοινωνικές ανάγκες, αντίστοιχη ιεράρχηση των στόχων και ανακατανομή στις προτεραιότητες των κονδυλίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια