Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ Δ' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

«ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ»



Πάσχα στην Ξάνθη έκανε ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Ξάνθης με τον Συνδυασμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Επισκέφθηκε το μεσημέρι το Γηροκομείο της πόλης και έφαγε μαζί με τους αγαπημένους παππούδες και γιαγιάδες, που είχαν πολλές πασχαλινές ιστορίες να διηγηθούν από τα νεανικά τους χρόνια.

Στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά στους στρατευμένους του Δ' Σώματος Στρατού, επισκεπτόμενος το στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη, στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Ευχές αντάλλαξε ο Τέρενς Κουίκ και με το κόσμο στις δύο κεντρικές πλατείες και τους πεζόδρομους της Ξάνθης.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Χριστός Ανέστη. Τώρα η σειρά μας. Η σειρά της πατρίδας μας. Η σειρά της ακριτικής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Αυτή η περιοχή θα έχει, με τον πατριωτικό αγώνα που κάνουμε, όλη τη προστασία μας από τις όποιες αντεθνικές δυνάμεις νομίζουν ότι μπορούν να την διαταράξουν και να την ανισορροπήσουν. Και θα έχει όλη τη βοήθειά μας για να βρει την ανάπτυξη που της αξίζει.

Στον αγώνα που δίνουμε με το Συνδυασμό μας εθνικού σκοπού, ζητάμε από τον Κύριο που αναστήθηκε, να μας προστατεύει το Άγιο Φως. Και πάντα δίπλα μας τα αδέλφια μας, ο Έλληνες Πομάκοι μουσουλμάνοι, με όλο το σεβασμό στον Θεό και τους Προφήτες τους».

Στις σημερινές εκδηλώσεις, τον Τέρενς Κουίκ συνόδευαν η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Χρύσα Ούτση, ο Πομάκος πατριώτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Δέσποινα Πασαγιάννη, Νεκτάριος Κιακός, Νίκος Σιόρος, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΛ Συντονιστικής Δημήτρης Δούζης και ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του Συνδυασμού στη Ξάνθη Δημοσθένης Σταματιάδης.

Μετά τις δράσεις τους, όλοι μαζί γιόρτασαν το Πάσχα στο σπίτι του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Πιριλή.


Το βράδυ της Ανάστασης ο Τέρενς Κουίκ το γιόρτασε οικογενειακά στις Κρηνίδες Καβάλας, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, δίπλα από τον τόπο όπου ο Απόστολος Παύλος βάφτισε την Λυδία, την πρώτη Χριστιανή ξεκινώντας την αποστολική του περιοδεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μαζί του ο Υποψήφιος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης - Τουρισμού του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Γιώργος Τσακίρης, η Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού και υποψήφια Περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Βίκυ Μουντζούρη και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Ασλάνης.

Αύριο Δευτέρα του Πάσχα, ο Τέρενς Κουίκ θα παραμείνει στη Ξάνθη, την Τρίτη θα κάνει περιοδεία στη Καβάλα και από την Τετάρτη του Πάσχα διήμερη περιοδεία στη Ροδόπη.

gkatzios: Ο Τέρενς σε ρόλο Απόστολου Παύλου, για να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια