Φεγγάρι μάγια έκανες στον .... ΣΥΡΙΖΑ !! (βιντεο)

Το γλέντησε για τα καλά η παρέα φίλων και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Τετάρτης στην ταβέρνα "Λεύκες" στην Αλεξανδρούπολη, όμως κάπου εκεί μέσα υπήρχε και το γκατζολάκι, που κατέγραφε την κάθε κίνηση. Ήταν μια ρεμπέτικη βραδιά  γεμάτη κέφι και
χορό. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Δούκας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, (Γ. Καίσας, Γιάννης Νενεδάκης, Χρήστος Ευρώπας) τραγούδησαν, χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους, όχι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, αλλά για τα μηνύματα που φτάνουν στην παράταξη απο τον Έβρο!!!!!
Δεν ξέρουμε αν τους μάγεψε το φεγγάρι στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μάλλον τα ποσοστά του συνδυασμού, τα οποία περιμένουν και εκτιμούν πως θα είναι πρωτοφανή υψηλά στο νομό. Η αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις της παράταξης ίσως δικαιολογεί τέτοιες καταστάσεις.
Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με το συμπαθή γιατρό Γιώργο Καϊσα, να κλέβει την παράσταση, χορεύοντας ζεϊμπέκικο και αυτοσχεδιάζοντας, ξεδιπλώνοντας και τις χορευτικές του ικανότητες, στους ρυθμούς του "Φεγγάρι μάγια μου'κανες" του  Γρηγόρη Μπιθικώτση!
Το ζειμπέκικο του Καίσα πάντως, ήταν όλα τα λεφτά και άξια κέρδισε το χειροκρότημα της παρέας και των θαμώνων του καταστήματος. 


Πηγή: http://www.gatzoli.gr/2014/04/blog-post_8094.html#ixzz2yU5GcLTq

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια