ΚΑΘΗΓΉΤΡΙΕΣ ΈΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΜΕ ΜΑΘΗΤΈΣ ΤΟΥΣ ΣΕ BEACH PARTY

Καθηγήτριες έκαναν σεξ με μαθητές τους σε πάρτι

Το “όργιο” συνέβη στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του ετήσιου beach party του λυκείου South Hills High School στην παραλία Σαν Κλεμέντε όπου οι δυο δασκάλες μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις με τους ανήλικους μαθητές τους.
Οι δυο δασκάλες Μέλοντι Λίπερτ, 38 ετών και Μισέλ Γκιρέλι, 30 ετών κατηγορούνται από της αμερικανικές αρχές ότι επέτρεψαν στους μαθητές τους να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έκαναν σεξ μαζί τους στην παραλία υπό το βλέμμα των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι μόνο έπαιρναν μάτι χωρίς να συμμετέχουν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοιο σκάνδαλο εμφανίζεται στα πρωτοσέλιδα αμερικανικών ταμπλόιντ που ψάχνουν για γαργαλιστικές πληροφορίες σεξ με καθηγήτριες που αποπλανούν μαθητές τους. Το θέμα πουλάει καλά της εφημερίδες και αυτές με την σειρά τους το πλασάρουν στο κοινό που διψάει για πικάντικες ερωτικές ιστορίες με γυναίκες της διπλανής πόρτας. Οι ερωτικές γνωριμίες μαθητών με δασκάλες ανέκαθεν αποτελούσε ενδιαφέρον θέμα και ειδικότερα αν περιέχει πικάντικες λεπτομέρειες με γνωστούς γόνους οικογενειών.
Το παιχνίδι των ερωτικών φαντασιώσεων με καθηγήτριες στο σχολείο πάντα είναι επίκαιρο και πάντα τραβάει τους δημόσιους προβολείς επάνω στους πρωταγωνιστές της ιστορίας.
Σκέψου πόσο μεγάλο κοινό θα τραβήξει δημοσίευμα για κάποια διάσημη ότι κάνει τηλεφωνικό σεξ. Όπως η Μαρία Αλεξάνδρου ή παλαιότερα η Τζούλια Αλεξανδράτου; Όμορφες γυναίκες που τραβούν τα αντρικά βλέμματα και παίζουν με της αντρικές φαντασιώσεις πάντα θα βρίσκονται στα στόματα του κόσμου που διψά για κουτσομπολιό. Και ακριβώς αυτήν την δίψα για κουτσομπολιό εκμεταλλεύονται οι εταιρείες που διαχειρίζονται την ανθρώπινη συμπεριφορά για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.
Πηγή:gnorimies.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια