Έβρος Σουφλίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1

Τι και αν το παιχνίδι απέναντι στον Έβρο Σουφλίου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπo και τον Αγγελακάκη να ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας μόλις στο 13ο λεπτό; Ο Εθνικός κατάφερε τελικά να χάσει το ματς από δύο δίκα του λάθη και να κινδυνέψει να δεχθεί και άλλα γκολ.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον κακό αγωνιστικό χώρο του "Δημήτρης Μπακιρτζής"και αφού έχασε μία ευκαιρία με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Φλώρο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ του Αγγελακάκη έπειτα από όμορφη προσπάθεια και ασίστ του Μαμούτ. Με το πέρας του εικοσαλέπτου η ομάδα του Σουφλίου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να πιέζει την ομάδα μας που έλεγχε όμως τον αγώνα. Και ενώ όλα έδειχαν πως το ημίχρονο θα έκλεινε με τον Εθνικό να προηγείται, ένα λάθος της άμυνας επέτρεψε στο 37΄να ισοφαρίσει. Το 1-1 ήταν λοιπόν το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως άρχισε, δηλαδή με γκολ του Σουφλίου έπειτα από λάθος απόκρουση της άμυνάς μας. Στη ροή του παιχνιδιού ο τεχνικός μας Βασίλης Τσιομλεκίδης πραγματοποίησε αλλαγές και ρίσκαρε προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ο στόχος δεν επετεύχθη. Αντιθέτως ο Έβρος βρίσκοντας κενά θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο τέρμα. Έτσι λοιπόν το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 2-1.

Η διοίκηση του Εθνικού θα ήθελε να καταγγείλει τη συμπεριφορά του προέδρου του Έβρου Σουφλίου ο οποίος στη διάρκεια του ημιχρόνου κινήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας και βιαιοπράγησε εναντίον του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Γκαϊδατζή. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικασταίες αφού εκτός του ότι γεννούν τη βία, μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Το πρωτάθλημα πλέον συνεχίζεται για τον Εθνικό ο οποίος την επόμενη Κυριακή φιλοξενεί την Καβάλα στις 15:00.

Η ενδεκάδα μας: Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Παρασκευάς (Τσαμουρλίδης), Κοσκολός (Θεοδωράκης), Τορομανίδης, Μαμούτ (Σιβούδης), Φλώρος, Γκαϊδατζής και Αγγελακάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια