ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Ιδιωτικών υπαλλήλων Ορεστιάδας - Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Δήμου  Ορεστιάδας

Ανακοίνωση
για τις  εκλογές στο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ορεστιάδας

Για άλλη μια φορά με ευθύνη της Διοίκησης του σωματείου πραγματοποιήθηκαν  οι εκλογές χωρίς να έχει γίνει  το απαραίτητο «ξεκαθάρισμα»  στο μητρώο  μελών.  Αποτέλεσμα  να  εμφανίζεται το σωματείο  σαν  ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας  με  3.658  εγγεγραμμένα μέλη.
Έτσι στις εκλογές  ψήφισαν ιδιωτικοί υπάλληλοι που εδώ και πολλά χρόνια  έχουν αλλάξει επάγγελμα, έχουν συνταξιοδοτηθεί ή  που εδώ και πολλά χρόνια έχουν εγκατασταθεί    και εργάζονται σε επιχειρήσεις άλλων Δήμων της περιοχή μας.
Ακόμα σύμφωνα και με την ένσταση που κατέθεσε το «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  » στις εκλογές πήραν μέρος εργαζόμενοι που πριν ένα μήνα συμμετείχαν  και μάλιστα ως υποψήφιοι στις εκλογές άλλου σωματείου.
Το «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Ιδιωτικών υπαλλήλων» που στις εκλογές διπλασίασε τους ψήφους του  και εξέλεξε για πρώτη φορά 3 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο και αντιπρόσωπο για την Ομοσπονδία,    καλεί τους ιδιωτικούς υπαλλήλους  της Ορεστιάδας να πάρουν της υπόθεση ΣΩΜΑΤΕΙΟ στα χέρια τους , να συμμετέχουν ενεργά  στη λειτουργία του, στις συνελεύσεις του,  στη δράση του.
Το σωματείο δεν πρέπει να έχει καμιά σχέση με το βόλεμα, τις «καρέκλες» ,  το ροκάνισμα σεμιναρίων, τη σαπίλα που προκαλεί ο κυβερνητικός και εργοδοτικός  συνδικαλισμός.  Να απαιτήσουμε  το «ξεκαθάρισμα» του μητρώου των μελών για να σταματήσουν κάποιοι με ιδιωτικούς υπαλλήλους «μαϊμού» να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια. 
Είναι επιτακτική η ανάγκη μπροστά στην επίθεση που συνεχίζεται  από τις μνημονιακές  πολιτικές ΕΕ – κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων  απέναντι στα δικαιώματά μας,  να δυναμώσουμε  τον αγωνιστικό προσανατολισμό του  σωματείου ,  που είναι  η οργάνωση που υπερασπίζεται τα δικαιώματά μας.  
Σ, αυτήν την κατεύθυνση  οι συνδικαλιστές του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.

Μάρτης 2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια