Ο Παύλος Τσίμας απορεί… σε τι αποσκοπεί ο Σαμαράς

Ο Παύλος Τσίμας ήρθε να προστεθεί σε εκείνους που εκφράζουν δημοσίως τον προβληματισμό τους για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη βαριά και ιστορικών διαστάσεων ήττα της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η σημερινή επιλογή του πρώην πρωθυπουργού να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την “αποκάλυψη” της υπογεγραμμένης επέκτασης του Μνημονίου, δεν έκανε “γκελ” στα ΜΜΕ, καθώς ήταν ένα θέμα γνωστό από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό και δεν έτυχε ιδιαίτερης προβολής.

Για τον λόγο αυτό, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, ο Παύλος Τσίμας εξέφρασε την απορία του για την πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και ευρύτερα για το τι επιδιώκει με τις πολιτικές που προωθεί ο μεγάλος χαμένος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ο Παύλος Τσίμας θύμισε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά απέτυχε να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση.

Μια διαπραγμάτευση η οποία , θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν στον αέρα από το καλοκαίρι, μετά τον αυτοκαταστροφικό ανασχηματισμό που ακολούθησε την ήττα της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του Μαϊου του 2014.
http://ysterografa.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια