Ο Αρναούτογλου από μαϊντανός γίνεται και λακές των καναλαρχών και προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τους πειράξει!

Στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου βρέθηκε σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής και επιτέθηκε στην κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στην πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το καθεστώς των τηλεοπτικών αδειών, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κούνησε το «δάχτυλο» στο κυβερνών κόμμα και δήλωσε: «Θα το πω και στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα και σε όποιον ακούει: Αν φανταστώ ότι θα κάνουνε κακό στην τηλεόραση, είναι τραγικοί οι τύποι». 


Ο παρουσιαστής, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες της τηλεόρασης που κάνουν προγράμματα εν μέσω οικονομικής κρίσης, πρόσθεσε για τα κυβερνητικά στελέχη: «Αυτοί εκεί πέρα οι κύριοι που κάθονται και μου το παίζουν ότι ήρθανε και θα στρώσουν την κατάσταση, και μακάρι να τη στρώσουν, πας να πειράξεις την τηλεόραση, γιατί; Μήπως έχουν καταλάβει πόσες χιλιάδες κόσμος εργάζεται; Τώρα θα μου πει τις αμοιβές… Οι αμοιβές που παίρναμε εμείς τα καλά χρόνια από την τηλεόραση ήταν γιατί φέρναμε πάρα πολλά χρήματα στην τηλεόραση και έτσι λοιπόν αμειβόμασταν με αυτό που φέρναμε και δεν ήταν δημόσιο χρήμα. Όταν δούλευα στη ΕΡΤ, έπαιρνα ένα ποσό αστείο που δούλευα πάρα πολλές ώρες εκεί αλλά αυτή ήταν η ΕΡΤ». 



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο τέλος της τοποθέτησής του τόνισε: «Να μην πειράξουν την τηλεόραση! Είναι ίσως από τις μοναδικές πλέον διασκεδάσεις του κόσμου, αν δεν έχει προγράμματα στην τηλεόραση βλέπεις ότι παθαίνει και μια κατάθλιψη». 

newsfish.gr

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/03/blog-post_916.html#ixzz3VidtVKpz

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια