ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ & ΛΕΣΒΟΥ

Tο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:00 το πρωί στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στη περιοχή Νυμφαίου της Κομοτηνής, έγιναν οι αρχαιρεσίες όπου συναντήθηκαν τα μέλη του Σωματείου από όλη την περιφέρεια της Αν.Μακεδονίας –Θράκης.
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του απερχόμενου Δ.Συμβουλίου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και στη συνέχεια παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου προχώρησαν στην εκλογή των οργάνων που προβλέπει το καταστατικό.
H Γεν. Συνέλευση έκανε ομόφωνα δεκτές τις προτάσεις του Δ.Συμβουλίου για τη τροποποίηση διαφόρων άρθρων του καταστατικού μεταξύ των οποίων κυρίαρχη ήταν η αύξηση της θητείας του Δ.Συμβουλίου.
Κατόπιν αυτού η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι τριετής. Επίσης ομόφωνα η Γεν. Συνέλευση ανακήρυξε τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου ενεργό μέλος επί μία 12ετία, εκπρόσωπο στην Ομοσπονδία ΕΒΕ Ξάνθης και εκπρόσωπο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών κ.ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΣΜΙΔΗ επίτιμο Πρόεδρο.
Οι εργασίες της Γεν.Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ με γεύμα εργασίας που προσέφερε ο Σύλλογος στα μέλη του παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου και με ενημέρωση για τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου που έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΙΠΣ κ.Γιώργος Σταθόπουλος.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
Πρόεδρος:          ΛΕΓΓΕΤΣΗ  
                          ΔΕΣΠΟΙΝΑ   
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔ. ΚΕΝΤΡΟ-ΛΕΓΓΕΤΣΗ
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
   ΤΗΛ.
2551024270
Γ.Γραμματέας: ΜΠΑΔΙΑΝΟΥΔΗ            
                          ΜΑΡΙΝΑ
ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
2551028546
Ταμίας:              ΘΕΟΠΟΥΛΑ
                          ΓΚΡΟΖΟΥ                        
ΤΟ ΜΕΛΙ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
2552027743
Υπ.Δημ.Σχέσεων: ΑΝΕΣΤΗ
                             ΣΟΦΙΑ
ΛΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΗ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
2531021753
Μέλος:ΚΥΡΓΕΛΑΝΗ     ΚΥΡΙΑΚΗ
ΛΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΗ
ΔΡΑΜΑ
2521036788
Επίσης εκλέχθηκαν δύο αντιπρόσωποι στο δευτεροβάθμιο όργανο (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών)
η κ. Δέσποινα Λεγγέτση και η κ.Μαρίνα Μπαδιανούδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια