ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


    "Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, 

    Θέλω να σας διαβιβάσω την ικανοποίησή μου για το αποτέλεσμα της συνεργασίας που είχαμε με το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών στο θέμα της υλοποίησης της απόφασης επιστράτευσης των βυτιοφορέων και της επίταξης των βυτίων. 

    Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αρχικά, καταφέραμε σε μιάμιση μέρα να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, εργοστάσια, ροδακινοπαραγωγούς, πλοία, αεροδρόμιο κ.ά.

    Η αρχική καθυστέρηση κατά περίπου έξι ώρες, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, οφείλεται στο γεγονός ότι εστάλησαν λάθος στοιχεία από το υπουργείο και χρειάστηκε χρόνος για να επιστραφούν και να επανασταλούν
διορθωμένα. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι και οι διευθυντές της Νομαρχίας μας βρισκόταν στις θέσεις τους κανονικά το πρωί της Πέμπτης και εργάστηκαν αδιαμαρτύρητα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, συνεχίζουν δε μέχρι να κοινοποιηθεί στη Νομαρχία μας απόφαση του αρμόδιου υπουργού για άρση της επίταξης. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν ήδη αποσταλεί περίπου 3.000 από τα 11.000 φύλλα επίταξης που αντιστοιχούν στα 3.850 προς επίταξη οχήματα. 

    Αποτέλεσμα των άοκνων προσπαθειών της Νομαρχίας μας είναι ότι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου είχε εφοδιαστεί το 60-70% των πρατηρίων υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης. 

    

    Με εκτίμηση, 

    

    Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης

    Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια