Ο κύβος ερρίφθη! Γιαννακίδης και Παυλίδης οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την Περιφέρεια…

piazzadelpopolo

Είναι τελειωτικό. Ο Νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης και ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης θα είναι οι μονομάχοι των περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Οι υποψηφιότητες και των δύο, θα ανακοινωθούν ανάμεσα στο διάστημα 22 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου το αργότερο, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να βολιδοσκοπούν υποψηφίους με σκοπό να στελεχωθούν τα περιφερειακά ψηφοδέλτια στους 5 νομούς.

Η Piazza είναι σε θέση να γνωρίζει όλους τους αντιπεριφερειάρχες και των δύο συνδυασμών, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Μετά τις 20 Αυγούστου θα σας δώσει τα πρώτα ονόματα…
Πάντως στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχε αποσπάσει προβάδισμα σε όλες τις περιφέρειες- το μεγαλύτερο με 32,59% στην Κρήτη και το μικρότερο με 1,38% στην Πελοπόννησο-, επιδιώκουν με τις επιλογές των προσώπων που θα κάνουν να διατηρηθεί το «πράσινο» χρώμα παντού. Αντιθέτως στη ΝΔ τρέφουν ελπίδες για σίγουρη νίκη των υποψηφίων τους σε τρεις περιφέρειες, όπου μπορούν να ανατρέψουν εύκολα τους εκλογικούς συσχετισμούς του 2009, καθώς οι αποστάσεις με το ΠΑΣΟΚ ήταν μικρές: στην Κεντρική Μακεδονία, στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Μακεδονία.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Και ο Ντόλιος που θα πάει ρε παιδιά?απλός στρατιώτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ GKATZIOS.
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοείς 4:15μ.μ εμείς μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι μπορείς να ψηφίσεις από ένα pc μόνο μία φορά, και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας.Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν κάποιοι,ενδεχομένως,πηγαίνουν σε διάφορους υπολογιστές και ψηφίσουν και άλλες φορές,αυτοί ξεγελούν τους εαυτούς τους.Αυτή η μέτρηση μπορεί να δώσει κάποια δείγματα μόνο,που ίσως ενδιαφέρουν πρωτίστως τους υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναφορά μου έχει να κάνει με άλλες σφυγμομετρήσεις-δημοσκοπήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο όπου από τον ίδιο Η/Υ μπορείς να ψηφίζεις όσες φορές θέλεις!!!
    με αποτελέσματα εμφανώς γελοία...
    Για άλλη μια φορά μπράβο για την δική σας συνέπεια σε αυτό που επιχειρήτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια,προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί με όλους,και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με την δική σας συμπαράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου