Εκτός Κ.Ο της Ν.Δ ο Θόδωρος Σκυλακάκης

Εκτός Kοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης, με απόφαση του προέδρου του κόμματος και με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε, εκφράζοντας διαφωνία προς τα όσα ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, έγινε γνωστό ότι κατόπιν αποφάσεως του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τίθεται εκτός της Κ.Ο του κόμματος ο κ. Σκυλακάκης. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ, με έγγραφό του προς τον πρόεδρο τηςΕπιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος Γιάννη Τραγάκη παρέπεμψε στην Επιτροπή τον κ. Σκυλακάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της ΝΔ «γιατί με τις δηλώσεις του επέλεξε


να θέσει τον εαυτό του εκτός κόμματος».
Αιτία για τη διαγραφή του ευρωβουλευτή ήταν δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί, με τις οποίες εμφανιζόταν αντίθετος στην επίσημη γραμμή της ΝΔ για το μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να του ζητηθεί να παραιτηθεί και από τηνιδιότητα του ευρωβουλευτή, παραδίδοντας την έδρα του στο ευρωκοινοβούλιο στονεπόμενο επιλαχόντα υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2009,Σταύρο Παπασταύρου.
 Δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ για διαγραφή του Θ. Σκυλακάκη
Εξερχόμενοι από τα γραφεία της οδού Ρηγίλλης οι βουλευτές της ΝΔ, Ευρυπίδης Στυλιανίδης και Μαργαρίτης Τζήμας, δήλωσαν για τη διαγραφή του Θ. Σκυλακάκη.
 «Αυτούς τους σχολιασμούς δεν τους ακούσαμε ούτε από το ΠΑΣΟΚ. Μετά την επιτυχή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη είναι βέβαιο ότι και οι πλέον δύσπιστοι ξανακοιτούν με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία προς της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
«Τέτοιες δηλώσεις, όπως αυτές του Θ. Σκυλακάκη, ενισχύουν την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Μαργαρίτης Τζήμας και τόνισε «η ΝΔ με την πρότασή της περνάει αυτή τη φιλολαϊκή πρόταση για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο».
 Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. H χουντα της ΠΟΛΑΝ ξαναχτυπησε,οποιος εκφραζει αποψη φευγει. Αντε μαθημενοι ειστε στο 4,κατι%,γυρισατε για να ολοκληρωσετε το εργο που αρχισατε το 1993,τη διαλυση της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο είναι το αγαπημένο "κουμπάκι" του Πρόεδρου Αντώνιου στο facebook;
    -Το "Remove from friends"...:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου