… «Δεν ήξερε, δε ρώταγε;»…

  Κρίνουμε  σκόπιμο, προκειμένου να αποφεύγονται παρεξηγήσεις, αλλά και για να μην  εκτίθενται οι υποψήφιοι στο κοινό  που τους ακούει, όταν θέλουν να προτείνουν ή να υποσχεθούν κάτι για το μέλλον, όσον αφορά την περιοχή του υφιστάμενου Δήμου Σουφλίου, να φροντίζουν να ενημερώνονται πριν μιλήσουν, ώστε να αποφεύγουν πιθανές γκάφες.
      Ανάλογο θέμα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Σουφλίου, κυρίου Ευάγγελου Πουλιλιού, στη Δαδιά. Ο κ. Πουλιλιός υποσχέθηκε στους κατοίκους έργα, προμήθεια υλικών υποδομής, δράσεις, …, που όμως ήδη έχουν υλοποιηθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή του υφιστάμενου Δήμου Σουφλίου ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

      Ας  μην υποτιμάται λοιπόν η νοημοσύνη των δημοτών στην προσπάθεια να γίνουμε αρεστοί, διότι οι δημότες και κρίση έχουν, πολύ δε περισσότερο γνώση για τα θέματα που αφορούν τις τοπικές τους κοινωνίες.
      Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν πολλοί, οι Δημοτικές Αρχές έχουν συνέχεια, γι’ αυτό δεν είναι κακό να βασιζόμαστε σε κάθετί καλώς κείμενο, από το να το ξαναυποσχόμαστε. 
            ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΚΑΚΑΛΗ
            ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ((Κρίνουμε σκόπιμο, προκειμένου να αποφεύγονται παρεξηγήσεις, αλλά και για να μην εκτίθενται οι υποψήφιοι)) ΕΙΠΕ Η Κ.ΚΑΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΠΟΥΛΙΛΙΟ . .. . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . .. . . . .. . . ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ???
    ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ???? ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ((Τώρα βγήκε για πρώτη φορά από το καβούκι του;)) ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

    ((να ενημερώνονται πριν μιλήσουν, ώστε να αποφεύγουν πιθανές γκάφες.)) . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . . . .ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ . ..
    ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ . . . . .. . . . ((ενημερώσουμε τόσο τον ίδιο, μιας και δεν είχε παραβρεθεί στη συνεδρίαση του κρισιμότερου Δημοτικού Συμβουλίου))
    ΣΤΟΝ ΑΔΑΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ . . .. . . . .ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟΣ


    Παρακολουθήσαμε επίσης και πολλές άλλες ανακρίβειες όσον αφορά τον υφιστάμενο Δήμο Σουφλίου και είναι πράγματι λυπηρό, για έναν εν δυνάμει Δήμαρχο, να προσπαθεί να υποβιβάσει τη γενέτειρά του προκειμένου να αναδείξει την υποψηφιότητά του. ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ . . .?????????
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ
    πιθανές γκάφες.
    Ανάλογο θέμα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Σουφλίου, κυρίου Ευάγγελου Πουλιλιού, στη Δαδιά. Ο κ. Πουλιλιός
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ 5 ΑΡΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ . . .. . . .ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ( . . .. .ΟΝΟΜΑ ???) ΚΑΙ ΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ . . .ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ??????????
    ΚΥΡΙΑ ΚΑΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ . . .. . .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου