Συνάντηση του Γιώργου Αλεξανδρή, με το Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων «Χριστός Σωτήρ» του νομού Έβρου

Ο Δήμαρχος Γιώργος Αλεξανδρής και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική  Δημοτική Κίνηση, συνοδευόμενος από  ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, συναντήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων «Χριστός Σωτήρ» του νομού Έβρου.  
Κατά  τη διάρκεια της συνάντησης, η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αγάπη Πετροπούλου, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αλεξανδρή, για την ουσιαστική και πολύπλευρη υποστήριξη που παρέχει ως Δήμαρχος προς το Σύλλογο. Έθεσε επίσης μια σειρά από αιτήματα του Συλλόγου, όπως μεταξύ άλλων, την κατάργηση του πλαφόν στα δημοτικά τέλη για τους πολύτεκνους, την επέκταση στον ευρύτερο Καλλικρατικό Δήμο, των ευεργετικών μέτρων, που απολαμβάνουν οι πολύτεκνοι στο σημερινό Δήμο, την ανέγερση του «Σπιτιού των Πολυτέκνων» κλπ.  

Ο κ. Αλεξανδρής, αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο  του Συλλόγου για τα καλά της λόγια,  αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Πολυτέκνων στην περιοχή του Νομού Έβρου.  
Δεσμεύθηκε  ότι κατά τη διάρκεια της νέας θητείας  του, θα είναι κοντά στην πολύτεκνη  οικογένεια και στο Σύλλογο Πολυτέκνων, καθώς και ότι θα εξετάσει με θετικό πνεύμα το σύνολο των προτάσεων του Συλλόγου. 
Διαβεβαίωσε, τέλος, τα μέλη του Συλλόγου, ότι  όλα τα θετικά μέτρα που ισχύουν  σήμερα για τους πολύτεκνους του  Δήμου, θα επεκταθούν σε όλο το νέο  Καλλικρατικό Δήμο και ότι θα προχωρήσει άμεσα στη μελέτη για την ανέγερση του Σπιτιού των Πολυτέκνων.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια