Γιώργος Ντόλιος: «Καλύτερα υπουργός παρά υφυπουργός»!


Μετά λόγου γνώσεως

Ερωτηθείς από κανάλι της εκλογικής περιφέρειάς του σχετικά με τους λόγους της απομάκρυνσής του από το υπουργείο Εσωτερικών, ο τέως υφυπουργός και βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, δίνοντας νέο περιεχόμενο στην έννοια «σεμνότητα», βεβαίωσε ότι, επί των ημερών του, στο υπουργείο «έγινε κολοσσιαίο έργο και από πλευράς όγκου και ποιότητας, το οποίο αναγνωρίζεται από όλους». 


Αμέσως ο δημοσιογράφος έθεσε το εύλογο ερώτημα, γιατί τότε ο πρωθυπουργός δεν τον διατήρησε στην κυβέρνηση. Ο Γ. Ντόλιος επέμεινε ότι η απομάκρυνσή του δεν είχε χαρακτήρα αποδοκιμασίας για το έργο του, προσθέτοντας μάλιστα: ...
«Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως». Πόθεν προέκυψε η γνώση την οποία επικαλέστηκε ο τέως υφυπουργός, είναι σχεδόν περιττό να το ρωτάμε. Ο Γ. Ντόλιος στάθηκε μπροστά σε έναν καθρέπτη, όπου είδε έναν πανέμορφο, πανέξυπνο και αξιοθαύμαστο ώριμο μυστακοφόρο άνδρα, ο οποίος του το είπε...

Πάντως, δεν στενοχωρείται που έφυγε, διότι, όπως δήλωσε, «ως υφυπουργός ένιωθα ευνουχισμένος» και εξήγησε ότι «το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του υφυπουργού είναι διαχειριστικό, δεν με έκανε να νιώθω καλά». Κατέληξε, δε, με μία αποφθεγματική ρήση, η οποία θα περάσει στη γλώσσα και είμαι βέβαιος ότι κάποτε θα γράφεται και στις μαθητικές εκθέσεις: «Καλύτερα υπουργός παρά υφυπουργός». 

Ας του ευχηθούμε σύντομη ανάρρωση...

Πηγή: Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (Στέφανος Kασιμάτης)

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ξεκαβάλησε το καλάμι σου ...Γιώργοοο!!πάτα στο έδαφος Γιώργοο!!
    Ακόμη δεν κατάλαβες?ακόμη επιμένεις?
    Έφυγες κι άφησες τις αδικίες σου,σύνελθε Γιώργο σύνελθε
    Σκέψου μόνο σκέψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ ντολιο.... ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΨΑΘΑΔΩΝ ,ΣΚΑΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ........ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.......ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΕΕΕΛΑΜΟΓΙΑ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ!!!! δεν ξερω αν εισαι και παντρεμενος....τι σκατα θα πεις στα παιδια σου οταν θα σε φτυνουν στο δρομο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου