Ανδρέας Λοβέρδος:Με άλλον Αρχηγό θα πάμε Καλύτερα στις Εκλογές


Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει, πρώτη φορά, για τον Γιώργο Παπανδρέου και την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα. Και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών.
Δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλύτερα στις εκλογές με άλλον αρχηγό, εξηγώντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός -ο Γιώργος Παπανδρέου- πιστώνεται μεν τα καλά, χρεώνεται όμως και όλα τα κακά.
Ο υπουργός Υγείας φαίνεται να μην έχει αμφιβολίες για τις κινήσεις του προέδρου του κόμματος. Πιστεύει ότι έχει αποφασίσει οριστικά να αποσυρθεί και αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την επανεκλογή του τον Μάρτιο, όπως υποστηρίζουν αρκετά στελέχη.

«Ήμουν βέβαιος ότι αποχωρεί, και έτσι καθόρισα την πορεία μου έως σήμερα«, δηλώνει στο ΒΗΜΑ της Κυριακής (στον Νίκο Χασαπόπουλο).
Και προσθέτει:
«Με νέο αρχηγό το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλύτερα στις εκλογές. Κι αυτό διότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός καρπώνεται το όφελος από την επιτυχία, αλλά και αποδοκιμάζεται αν η κυβέρνηση αναγκαστεί να πάρει δύσκολα μέτρα ή αν αποτύχει. Δεν αρκεί, όμως, η αλλαγή ηγεσίας. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει και την πολιτική του φυσιογνωμία. Να γίνει ένα δυναμικό, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό, σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, με κατοχυρωμένες τάσεις. Να απαλλαγεί από κάθε τι που το συνδέει με τις πελατειακές σχέσεις και τον παρασιτισμό«.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια