Η απροκάλυπτη Ληστεία της ΔΕΗ, είναι ένα μικρό Σύμπτωμα…όπως και η υπόθεση του ΙΚΑ της Καλλιθέας!


Ο νόμος 4001/8/2011 α195,  κατάργησε τις  »Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας» που δήθεν πρόσφερε η ΔΕΗ σε αδύνατες ομάδες του πληθυσμού. Η ΔΕΗ, ωστόσο, συνέχισε να χρεώνει του Πολίτες με ποσά που κυμαίνονται γύρω στα 98 ευρώ το μήνα, για ένα γραφείο 210 τμ.  Η διαπίστωση πλέον και του πιο αφελούς Πολίτη είναι ότι τα άτομα που μας Κυβερνούν είναι Απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου, οι οποίοι
έφτιαξαν ένα Σύστημα Εξουσίας με το οποίο, αφενός, ψηφίζουν όποιο Νόμο Θέλουν χωρίς κανέναν απολύτως Θεσμικό Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, αφετέρου, τον καταπατούν κατά βούληση, μιας και καθιέρωσαν επιτροπές Ελέγχου των Ενεργειών τους με Κομματικά Στελέχη του Κόμματος που Κυβερνάει που υποτίθεται ότι Ελέγχει!
Οι υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, υποτίθεται ότι πήγαιναν σε άπορους!  Ευτυχώς, λένε πολύ Έλληνες που θα αναλάβουν οι Γερμανοί τη Διακυβέρνηση της χώρας, δυστυχώς για μας, ωστόσο και ευτυχώς για να μπει ένα τέλος σε αυτήν την απίστευτη και απερίγραπτη λεηλασία του δημόσιου χρήματος, η οποία έφτασε στο σημείο να γίνεται, φανερά και κρυφά, νόμιμα και παράνομα…
Το δε σκάνδαλο της υπαλλήλου του ΙΚΑ το αποκάλυψαν για να αποπροσανατολήσουν τον κόσμο από τα δικά τους που μετράνε σε δις και όχι σε εκατομμυριάκια. Αυτά τα άφησαν για τους μικρούς Κομματικούς Ψηφοφόρους. Να κάνουν και αυτοί ένα δωράκι στον εαυτό τους!
Ούτε οι χούντες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής δεν έκλεβαν με αυτόν τον ξεδιάντροπο τρόπο! Θα έλθει η ώρα τους, παρόλο που τα δύο κόμματα της εξουσίας με την υποστήριξη της Τρόικας,  μαγειρεύουν κάποιου είδους νοθεία στο ηλεκτρονικό Σύστημα των εκλογών για να ξαναβγούν στην Εξουσία, πιθανόν πάλι με το Λουκά Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό.
Η Εξουσία, διεθνή και εγχώρια δε το βάζει κάτω εύκολα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια