Αντώνη , Βαγγέλη, χάσατε !


Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος Γαλανόπουλος
Ένα τραγουδάκι βρήκα το βράδυ των εκλογών, που αντιστοιχεί απόλυτα στο αποτέλεσμα !  "Απόψε χάσαμε και οι δυο" τραγουδούσε ο αξέχαστος Μητροπάνος!  Τους άξιζε φυσικά αυτό που έπαθαν! Όμως πέφτοντας τα δυο κόμματα, τους σκόρπισαν οι ψήφοι από εδώ και από εκεί… και βρέθηκαν να αρπάξουν αρκετές ακόμα και χιτλερικοί!  Τι να μας κάνω; η πόρτα του φρενοκομείου άνοιξε, τι τρέλα μας περιμένει ακόμα  δεν το ξέρουμε  καθόλου!
Τα ποσοστά τους υπέροχα! Όσο ανέβαινε η ανεργία  και οι
τιμές στα ράφια και στα βενζινάδικα,  τόσο έπεφταν ΝΔ και Πασοκ!  Όσο έπεφταν οι μισθοί, έπεφτε και η εκτίμηση του κόσμου προς τα κόμματα τους! Καλά το Πασοκ ιδιαίτερα δεν είναι πλέον και πολύ κόμμα, … μάλλον είναι μόνο όσοι έχουν μείνει ακόμα… !  Η δε ΝΔ με το ανέκδοτο Σαμαρά περί αυτοδυναμίας;  Με 18 % όχι αυτοδυναμία, αλλά ούτε τραχανά δεν φτιάχνεις! Έτσι είναι, αγαπητοί μου, δεν μπορεί να μην πλήρωνε ο Βενιζέλος και για τον Παπανδρέου και για το Σημίτη! εκεί ήταν κι αυτός και οι περισσότεροι που είναι γύρω του!  Και ο Σαμαράς; ήθελε πολύ να βγάλει τον κωφάλαλο  τον Καραμανλη;  Μήπως ξέχασε ο κόσμος που είχε δώσει  κόμμα και κυβέρνηση αντιπαροχή στον Ρουσοπουλο και μπαινοβγαίνανε παπάδες και κουμπάροι;;  Η  Ντορα Μπακογιαννη  πού είναι; Με ένα όνομα πολιτεύονταν τόσα χρόνια, δεν αρκούν πλέον οι συμβολισμοί, ο κόσμος θέλει κάτι χειροπιαστό για να δει! 
Και ο Καρατζαφέρης; Που άλλαζε απόψεις και θέσεις όπως οι καθαριστήρες των τζαμιών των αυτοκινήτων;   Χαιρετίσματα στην εξουσία! Όμως τώρα είναι η ώρα δύσκολη!   Ο Συριζα πήρε τόσους ψήφους , όσους μάλλον δεν αντέχει να διαχειριστεί!  Και καλά είναι να είσαι όλη μέρα αντί, και όχι και ενάντια, και απέναντι! 
Έλα τώρα να σε δω που σε έβαλε ολόκληρο μέσα στο καζάνι ο Ελληνικός λαός;  Για να δούμε; Καλό το παραμύθι τους αλλά από έξω είναι ο δράκος!   Θα κάνει μια αριστερή κυβέρνηση.. ! Ευχαρίστως, μόνο που πρέπει να τους πληροφορήσουμε ότι ο Τσαουσέσκου πέθανε, ο Στάλιν έφυγε, Ο Λένιν δεν υπάρχει  και ο Φιντελ Κάστρο δεν νοιώθει και πολύ καλά… 
Ποιον θα βρουν αριστερά για να πάρουν  κανένα ρούβλι;  Εκεί που ήταν ο Λένιν, τώρα είναι ο Πουτιν, και εκεί που ηταν ο Τσαουσεσκου είναι τώρα Αμερικανοί και  Ευρωπαίοι!  Αν έχει σκοπό να κλείσει τα σύνορα και να φτιάξει τίποτε κολχόζ και γκουλαγκ  και να φυλάνε σκύλοι και ηλεκτροφόρα σύρματα τα σύνορα  μην μπει μέσα ο καπιταλισμός, πρέπει να τους πληροφορήσω  ότι δεν θα συμφωνήσουν, ούτε οι πρωην σύντροφοι τους από την Αλβανία και τη Βουλγαρία, που θέλουν να κάνουν κανένα μεροκάματο καπιταλιστικό για να στείλουν κανένα φράγκο να φάνε εκεί πάνω στις χώρες τους τα ζωντανά αποτελέσματα του υπαρκτού σοσιαλισμού!   
Καλά ξεμπερδέματα! Ξεφτιλίσατε την οικονομική ζωή της χώρας, φτάσατε τον κόσμο  μέχρι την αυτοκτονία από την απόγνωση, είναι καιρός  να νοιώσουν τα πόδια σας ότι δεν πατάνε πουθενά… κάπως σαν τα δικά μας! Εμείς οι βρεγμένοι τι να φοβηθούμε; Την καταιγίδα;   Ας έρθει …
Από το KAPISTRI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια