Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ” ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-18:00
Στο πρώτο μέρος της 25ης εκπομπής, φιλοξενείται η ομάδα πιγκ πογκ του Εθνικού Αλεξ/πολης, με την αρχηγό της γυναικείας ομάδας Δάφνη Δεληγιάννη,
και τους αθλητές Ανδρέα Νικολακάκη και Παναγιώτα Μούρου.
Η αρχηγός αφού παρουσιάζει την ομάδα πιγκ πογκ του Εθνικού με την 20ετή ιστορία της, έρχεται στο σήμερα αναλύοντας την μεγάλη επιτυχία ανόδου της γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία. Αναφέρεται σε γνωστά ονόματα που πέρασαν, αλλά και παίζουν ακόμα στην ομάδα και τονίζει την καταλυτική παρουσία του Παράσχου Αβραμίδη ως προπονητή και «γκουρού» του πιγκ πογκ στην περιοχή μας.
Δεν παραλείπει να αναλύσει λεπτομέρειες για το παιχνίδι του πιγκ πογκ, που αφορούν κανονισμούς, ιδιαιτερότητες, αλλά και θέματα προπονήσεων και αγώνων.
Οι δύο παίκτες αφού μας δώσουν το αθλητικό βιογραφικό τους, μιλάνε για την αγάπη τους στο παιχνίδι, για το αθλητικό και επαγγελματικό τους μέλλον, για τον Εθνικό και τον προπονητή τους.

Στο δεύτερο μέρος η εκπομπή βρέθηκε στην Ορεστιάδα σε αγώνες στίβου στο νέο ταρτάν της πόλης. Εκεί μιλήσαμε με τον εκπρόσωπο του Δήμου Ορεστιάδος Βασίλη Δαλαμακίδη ο οποίος μας μίλησε εκ μέρους του Δημάρχου Δημήτρη Μουζά, για τη νέα εγκατάσταση του σταδίου και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλασσικού αθλητισμού στην ακριτική πόλη.
Βρεθήκαμε επίσης με τους υπεύθυνους του ΑΟ Ορεστιάδος και Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου με τους οποίους μιλήσαμε για τα τμήματα στίβου στα σωματεία τους.
Για τον ΑΟ Ορεστιάδος ο πρόεδρος Βασίλης Γκιζάνης παρουσιάζει το σύλλογο με τις δραστηριότητες του, ενώ η έφορος Έφη Βενετίδου μιλά αναλυτικά για το τμήμα στίβου, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που ανοίγονται με τον ελαστικό τάπητα του γηπέδου.
Για τους Μυρμιδόνες μιλάμε με τον προπονητή του Κώστα Γκατσιούδη,  Θανάση Τσιτσιμάκα, ο οποίος αναφέρεται στην ιστορία του στίβου στο Διδυμότειχο, στους παλιούς και νέους πρωταθλητές του, αλλά και στις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Η νεαρή προπονήτρια Βάσω Παρόγλου μιλά για το σήμερα του στίβου, για τους νεαρούς αθλητές και το μέλλον τους.
Είχαμε επίσης τη χαρά να μιλήσουμε με πολλούς νεαρούς αθλητές-τριες των δύο συλλόγων και να παρουσιάζουμε τις συνεντεύξεις τους, ενώ πήραμε και πλάνα από τους αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια