Σπύρος Δέδογλου: Ανάγκη η ενδοοικιστική συγκοινωνία στο Τυχερό!

Ανάγκη και όχι πολυτέλεια είναι η ενδοοικιστική συγκοινωνία στο Τυχερό η οποία καταργήθηκε  μετά από είκοσι χρόνια  από τον Δήμαρχο Σουφλίου κ.Πουλιλιό.
Όταν στις αρχές Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους, οι κάτοικοι του Τυχερού κινητοποιήθηκαν κατά  της απόφασης του Δημάρχου να καταργήσει τα δρομολόγια των λεωφορείων του Δήμου από και προς τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού την ημέρα της λαϊκής αγοράς, με αστραπιαίες τότε κινήσεις ο Δήμαρχος αντικατέστησε με λεωφορεία του ΚΤΕΛ αυτά τα δρομολόγια.
Σήμερα μετά από έξι περίπου μήνες το ΚΤΕΛ σταμάτησε τα
δρομολόγια, ίσως γιατί δεν  συμφέρει οικονομικά,με αποτέλεσμα   εδώ και τρεις βδομάδες να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα για τους ηλικιωμένους κυρίως κατοίκους των οικισμών, οι οποίοι συνδέουν
την λαϊκή και με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
Είχα επισημάνει αυτόν τον κίνδυνο από τότε, προβλέποντας ότι αυτή η λύση θα είναι προσωρινή, δυστυχώς δικαιώθηκα.
Ο Δήμαρχος πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι πρέπει να δει ξεχωριστά τις ανάγκες της κάθε Δημοτικής Ενότητας με δεδομένο ότι  υπάρχει  ανομοιογένεια στο Δήμο, πρέπει να κατανοήσει ότι είναι Δήμαρχος "Καλλικρατικού" Δήμου.
Να επανέλθουν άμεσα τα δρομολόγια από τα λεωφορεία του Δήμου, το κόστος είναι μηδαμινό, εξάλλου είναι μεγαλύτερη ανάγκη από τις κατεδαφίσεις όπου είναι "πρωταθλητής" ο Δήμος Σουφλίου

Σπύρος Δέδογλου 
Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια